• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2019

08:08

JOKIĆ ZVERINA, KONAČNO SE RAZGOROPADIO, ALI NI TO NE POMAŽE! Vrhunski Nikola malo Denveru, Bogdan i Bjelica ispustili "+7" za 89 sekundi! (VIDEO)

NBA

JOKIĆ ZVERINA, KONAČNO SE RAZGOROPADIO, ALI NI TO NE POMAŽE! Vrhunski Nikola malo Denveru, Bogdan i Bjelica ispustili "+7" za 89 sekundi! (VIDEO)

Podeli vest

Nikola Jokić je konačno odigrao dobar meč, ali je Denver ipak poražen od Bostona 108:95, a veče nisu imali ni Bodan Bogdanović i Nemanja Bjelica čiji je Sakramento ispustio trijumf protiv San Antonio Sparsa 105:104 posle produžetka

Nikola Jokić je konačno obradovao navijače dobrom partijom posle nekoliko mečeva ispod nivoa. Reprezentativac Srbije je utakmicu završio sa dabl dabl učinkom od 30 poena (šut iz igre 13/21, 1/5 za tri poena) i 10 skokova, uz četiri asistencije i dve blokade. Ali ni njegov rekord sezone nije pomogao Denveru. 

Seltiksi su bili izuzetno raspoloženi, meč su prelomili u trećoj četvrtini koju su dobili sa 32:19, stekli su prednost od  +20, što Nagetsi nisu uspeli da nadokande. 

TAKO SE ŠTITI IGRAČ! Trener Denvera besni kad neko kritikuje Jokića!

AMERI MISLE DA JOKIĆEVA FORMA IMA VEZE SA IGRANJEM ZA SRBIJU! Novinari pitali Nikolu, on rekao: Moglo bi da bude bilo šta...

 

Pored Jokića u redovima gostiju dvocifren je bio još samo Džamal Marej sa 10 poena. Na drugoj strani Tejtum je bio najefikasniji sa 26 poena, imao je i sedam skokova i pet asistencija, dok je Kemba Voker mec završio sa 19 pogodaka. Denver je četvrti na Zapadu sa skorom 14-6, dok je Boston zadržao drugo mesto Istoka sa skorom 16-5. 

Sakramento Kingis su bili nadomak trijumfa ali su ipak posle produžetka poraženi od San Antonio Sparsa 105:104. Minut i po pre kraj meča ipustili su trijumf. 

Kingsi na minut i po kraja imali "+9", potom na minut i 29 sekundi sedam poena viška, ali je usledio pad. Sparsi su napravili seriju 6-0 za 42 sekunde i smanjili na samo pola koša.  Gosti su preko Barnsa pogodili dva slobodna bacanja za 100:97 14 sekundi pre kraja. Ali, to je bilo dovoljno da Belineli pogodi trojku četiri sekunde pre kraja za produžetak. U njemu vodila se velika borba, ali je pobeda na kraju pripala Sparsima.

(VIDEO) AMER HTEO DA BIJE JOKIĆA! Frka u Njujorku, igrači razdvajali Srbina od košarkaša Niksa!

(VIDEO) JOKIĆ NE LIČI NA SEBE, ALI DENVER NEMA PROBLEM S TIM! Srbin skupio više skokova od poena, Njujork nije imao šanse!

 

Foto: ap photo

 

Srpski igrači odigrali su solidan meč. Nemanja Bjelica je meč završio sa pet poena, a svih pet postigao je u trećoj četvrtini, imao je očajan šut iz igre 2/11, 1/5 za tri poena, devet skokova, tri asistencije i dve ukradene lopte.

Bogdanović je meč završio sa devet poena, uz šut iz igre 4/12, a za tri poena 1/6, uz četiri skoka i ukradenu loptu. Kod Kingsa najefikasniji bio je Badi Hild sa 23 poena, Herison Barns završio je mec sa dabl dabl učinkom od 21 poena i 10 skokova. 
Na drugoj strani kod pobednika Oldridž je pored 19 poena imao i 13 skokova a Derozan 15 poena i 10 skokova, uz sedam asistencija. Sakrameno je 12. na Zapadu sa skorom 8-13, dok su Sparsi 11. sa 9-14.

U derbiju veceri Klipersi su u gostima poraženi od Milvokija 119:91. Kod pobednika briljirao je Janis Adetokumpo sa dabl dabl učinkom 27 poena i 11 skokova, a na drugoj strani dabl dabl je bio i Ivica Zubac sa 14 poena (6/10 iz igre) i 12 skokova, uz dve asistencije.

 

Bonus video

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija