• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2021

07:51

UŽASNE VESTI! Teška povreda Bogdanovića, poznati svi detalji povrede /VIDEO/

NBA

UŽASNE VESTI! Teška povreda Bogdanovića, poznati svi detalji povrede /VIDEO/

Podeli vest

Loše vesti! Atlanta je potvrdila da Bogdana Bogdanovića čeka duža pauza jer je doživeo prelom kosti u kolenu

Kako je klub naveo Bogdanović je doživeo avulzijski prelom, kakav najčešće nastaje na pripojima mišića.

Na magnetnoj rezonanci je utvrđeno da je došlo do avulzionog preloma, koji je propraćen upalom mekog tkiva i nagnječenjem kosti. Hoksi su istakli da će do kraja nedelje biti sastavljen plan oporavka.

Avulzioni prelom nastaje kada tetivni ili ligamentarni pripoj otrgne deo kosti usled neke jake sile. Najčešće ne zahteva operaciju. Oporavak u većini slučajeva traje između četiri i šest nedelja, ali ume da potraje i preko osam sedmica.

Bogdanović je stigao u Atlantu ove jeseni i potpisao četvorogodišnji ugovor za 72 miliona dolara. Na početku sezone prosečno je postizao 9,9 poena uz šut za tri poena 36,2 odsto,

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija