• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2021

08:06

NBA LIGA! DURENT, IRVING I HARDEN GAZE, as Toronta ubacio 54 poena /VIDEO/

NBA

NBA LIGA! DURENT, IRVING I HARDEN GAZE, as Toronta ubacio 54 poena /VIDEO/

Podeli vest

Bruklin i Klipersi odigrali su sjajan meč, a Netsi su na kraju slavili rezultatom 124:120

Klipersi su  predvođeni Polom Džordžom i Kavajem Lenardom brzo stekli dvocifrenu prednost, ali Netsi su se na krilima Kajrija Irvinka,  Džejmsa Hardena i Kevina Durenta vratili u meč, a potom poveli u trećoj četvrtini.

Foto: Tanjug/AP

 

Vodila se ipak žestoka borba do kraja meča. Bruklin je serijom 16-6 uspeo da stigne do deset poena viška (118-108), Klipresi su pokušavali da se vrate u meč u finišu, ali su Netsi odbili i poslednji nalet i sačuvaju prednost. 

Fantastičan je bio Kajri Irving sa 39 poena, Durent je dodao 28, Džordž 23, dok su kod Klipersa bolji od ostalih bili Lenard sa 33, Džordž sa 26, te Batum sa 21.

Foto: Tanjug/AP

 

Boston je nakon preokreta u drugom poluvremenu bio bolji od ekipe Golden Stent Voriorsa sa 111:107. Stef Kari je bio odličan u dresu Golden Stejta, pogodio je sedam od 14 šuteva za tri, Anderson je ubacio 16 poena, dok je Endrju Vigins imao 15.

Boston je savladao Golden Stejt 111:107. Tejtam brojao do 27, uz 19 poena Kembe Vokera, jednog manje Džejlena Brauna.

Toronto je sa 123:108 savladao Orlando Medžik, a Reptorse je predvodio fantastični Fred VanVlit sa čak 54 poena što je ubedljivo najviše u NBA ligi ako gledamo igrače koji nisu draftovani. Prethodni rekord držao je Mozes Meloun sa 53 ubačena poena.

Odličan je bio i Norman Pauel sa 23, dok su kod Medžika Nikola Vučević i Evan Furnije ubacili po 21, uz čak 18 Vučevićevih skokova.

NBA LIGA, REZULTATI

Orlando – Toronto 108:123

Bruklin – LA Klipers 124:120

Indijana – Memfis 134:116

Vašington – Portland 121:132

Golden Stejt – Boston 107:111

Juta – Detroit 117:105 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija