• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2021

07:33

MAESTRO JOKIĆ! Gazi Srbin, Nikoli nedostajala asistencija za tripl-dabl, Denver u produžetku slomio Čikago! /VIDEO/FOTO/

NBA

MAESTRO JOKIĆ! Gazi Srbin, Nikoli nedostajala asistencija za tripl-dabl, Denver u produžetku slomio Čikago! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Novi dabl-dabl Nikole Jokića, u pobedi Denvera posle produžetka protiv Čikaga 131:127

Stigao je Nikola Jokić do 229. dabl-dabla, a za tripl-dabl nedostajala mu je samo jedna asistencija. Nagetsu su baš moralio da se pomoće da bi slomili otpor Bulsa i to nakon produžetka 131:127. 

Srpski centar ubacio je 34 poena, a imao je 15 skokova i devet asistencija, dok je šutirao iz igre 14/23.

Foto: tanjug/AP Photo/David Zalubowski

 

Džamal Mari je meč takođe završiop sa 34 poena kao Srbina, ubacio je  6/7 za tri poena, dalekometnih hitana, pucao iz igre 12/20 i imao pet asistencija, četiri ukradene, dva skoka, ali i sedam izgubljenih lopti.

Foto: tanjug/AP Photo/David Zalubowski

 

Kod Čikaga je listu strelaca predvodio Zek Levin sa 32 poena,  Oto Porter je dodao 22 poena, Kobi Vajt 17, a Tadeus Jang 11 poena i 10 skokova. 

Vodio je Čikago tokom celog meča, a u poslednjoj četvrtini imao i 14 poena prednosti. Međutim, Denver je tu prednost istopio za pet minuta i poveo pred finiš 108:107 zakucavanjem Majkla Portera Džuniora. Usledila je drama, a Marej je doneo produžetak na Jokićevu asistenciju. Sipali su Nikola i Marej u produžetku iz svih pozicija i na kraju donbeli Nagetsima važan trijuf. 

 

Što se ostalih naših reprezentativaca tiče, Nemanja Bjelica odigrao je 14 minuta u pobedi Sakramenta nad Bostonom u gostima sa 107:96, ali nije uspeo da se upiše.

Sa druge strane Boban Marjanović je presedeo duel sa Portlandom i poraz Maveriksa 125:119. Luka Dončić je dao 38 poena, uz devet skokova i osam asistencija, ali nije mogao da zaustavio pakleni tandem Portlanda – Si Džeja Mekaluma (32 poena) i Damijana Lilarda (31).

 

 
NBA, REZULTATI

Boston – Sakramento 96:107

Klivlend – San Antonio 110:116

Hjuston – Detroit 100:113

Memfis – Golden Stejt 103:116

Majami – Indijana 110:137

Orlando – Bruklin 121:113

Toronto – Juta 112:115

Denver – Čikago 116:116, 131:127 posle produžetka

Finiks – Minesota 113:101

Portland – Dalas 125:119

 

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija