• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.03.2021

07:56

BJELICA NEZAPAŽEN, 6 poena za 12 minuta! Smailagić starter, ali se nije naigrao! /VIDEO/

NBA

BJELICA NEZAPAŽEN, 6 poena za 12 minuta! Smailagić starter, ali se nije naigrao! /VIDEO/

Podeli vest

Košarkaši Sakramento Kingsa poraženi su u Filadelfiji 129:105, a naš Nemanja Bjelica ponovo je dobio manju minutažu

Filadelfija je pregazila Kingse, ubacila je rivalima 42 poena u prvih 12 minuta, pa je već tada bilo jasno da se Sakramento neće dobro provesti. 

Nemanja Bjelica je za tek 12 minuta provedenih na parketu ostvario učinak od šest poena i dva skoka, a imao je i šut iz igre 3/5.

Jedini nešto raspoloženiji za igru u poraženom timu je bio Badi Hild sa 25 poena. Najefikasniji pojedinac susreta bio je Tobajas Heris kojem su dva skoka nedostajala za tripl-dabl. Krilni centar File ubacio je 29 poena uz 11 skokova i osam asistencija, poen manje imao je Šejk Milton, dok je Deni Grin dodao 18.

Milvoki Baksi savladali su San Antonio 120:113 nošeni sjajnom partijom Janisa Adetokunba. Grk je sa 26 poena i 15 asistencija bio najbolji pojedinac u timu. Midlton je ubacio 23 poena, a Holidej 21, što je bilo dovoljno za pobedu nad timom Grega Popoviča.

Loni Voker je bio najbolji u timu San Antonija sa 31 poenom, a Demar Derozan je uz 22 poena imao i čak 13 asistencija.

Memfis je iskoristio izostanak Stefa Karija i slavio protiv Golden Stejta 111:103. Za goste i Ouklenda zaigrao je i Alen Smailagić, srpski košarkaš je prvi pur bio starter, a za osam minuta na terenu ubacio jednu trojku iz četiri pokušaja. Uspelo je i da napravi čak pet faulova za osam minuta na parketu, zbog čega se nije ni naigrao.

U pobedničkom timu, Bruks i Valančijunas imali su po 19 poena, s time da je Litvanac dominirao u skoku sa 15 uhvaćenih lopti.

NBA REZULTATI

Memfis - Golden Stejt 111:103
Filadelfija - Sakramento 129:105
Milvoki - San Antonio 120:113
LA Klipers - Šarlot 125:98

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija