• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2021

07:44

AGONIJA! Samoubistvo Kingsa, ni Srbin ne pomaže! /VIDEO/

NBA

AGONIJA! Samoubistvo Kingsa, ni Srbin ne pomaže! /VIDEO/

Podeli vest

Košarkaši Sakramenta bili su nadomak pobede protiv Šarlota, ali su poraženi sa 127:126

Agonija se nastavlja.Kingsima je ovo deseti poraz u poslednjih 11 mečeva, pobedili su samo Pistonse pre ove utakmice

Ekipa našeg Nemanje Bjelice vodila je gotovo čitav susret, ali su u finišu sve uprskali.  Srbin je ovog puta igrao i bio odličan. Ubavio je  11 poena za 22 minuta na parketu, uz dva skoka i jednu asistenciju. Pri šutu za dva poena šutira je 4/5, a za tri poena je pogodio iz jedinog pokušaja.

Srpski košarkaš je čak i "otvorio" poslednju četvrtinu sa pet uzastopnih poena za Kingse, ali u finišu meča nije bio na terenu, kada je Sakramento uspeo da prokocka devet poena prednosti.

Sakramento je imao 123:115 u završnici, a u poslednjem napadu za pobedu, Holms je napravio katastrofu za Kingse. Polagao je loptu Monk u obruč za produžetak, a Holms ga je faulirao i poklonio mu slobodno bacanje.

Badi Hild je predovdio Kingse sa 30 poena i sedam asistencija, Harison Barns je ubacio 28, dok je Marvin Begli dodao 24 uz 10 skokova. I opet nije bilo dovoljno, Kingsi su upisali 10. poraz u poslednjih 11 mečeva!

LA Lejkersi lako su slomili otpor  Golden Stejta u Stejpls centru – 117:91. Lebron Džejms je na parketu proveo samo 24 minuta, a za to vreme bio je najefikasniji igrač meča sa 19 poena. Imao je i šest skokova i četiri asistencije. Entoni Dejvis je još van tima zbog povrede. Aleks Karuzo i Markif Moris su ubacili po 13, Denis Šreder i Kajl Kuzma po 12, a Tejlen Horton Taker 11. Mark Gasol je meč završio sa devet poena.

U ekipi Glden Stejta, Stef Kari je ubacio 16 poena, ali uz očajan šut iz igre 5/13. Najefikasniji igrač Voriorsa bio je Erik Paskal sa 18 poena.

Memfis je ponizio Hjuston u Teksasu, slavio sa 133:84. Njujork Niksi su pobedili Pistonse u Detroitu sa 109:90.

Atlanta i dalje igra bez povređenog srpskog reprezentativca Bogdana Bogdanovića koji bi uskoro mogao da se vrati na teren. Počeo je da trenira posle povrede kolena početkom godine. Majami je pobedio Hokse na Floridi sa 109:99. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

NBA, REZULTATI

 

Boston - Vašington 111:110
Detroit - Njujork 90:109
Hjuston - Memfis 84:133
LA Lejkers - Golden Stejt 117:91
Majami - Atlanta 109:99
Minesota - Finiks 99:118
Sakramento - Šarlot 126:127


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija