• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2021

08:20

SRAMNA MINUTAŽA ZA SRBINA! Sakramento pobedio, Bjelica DOMINIRAO! /VIDEO/

NBA

SRAMNA MINUTAŽA ZA SRBINA! Sakramento pobedio, Bjelica DOMINIRAO! /VIDEO/

Podeli vest

Sakramento Kingsi su u gostima savladali Detroit Pistonse 110:107 uz dobru partiju Nemanje Bjelice

Srpski reprezentativac još uvek dobio minute "na kašičicu", ali ih koristi na najbolji mogući način. Bjelica je u pobedi svog tima nad Detroitom 110:107 upisao osam poena, četiri skoka i tri asistencije za nešto više od 12 minuta na parketu. 

Kingse je predvodio Dieron Foks sa 27 poena, 21 je dodao Harison Barns, dok je kod Pistonsa najbolji bio Džeremi Grent sa 30 koševa. 

Prošlogodišnji finalista Majami Hit savladao je lidera Zapadne konferencije Jutu Džez 124:116. Džeremi Batler odigrao je najbolju ovosezonsku partiju, a bek Majamija bio je na pragu tripl-dabla pošto je  upisao 33 poena, 10 skokova i osam asistencija, pratio ga je Goran Dragić sa 26. Sa druge strane Donovan Mičel postigao je 30 koševa. 

Boston Seltiksi su u TD Gardenu prekinuli negativan niz od tri poraza pošto su pobedili Indijana Pejserse 118:112. Najefikasniji na meču bio je Kemba Voker sa 32 poena, a u taboru gostiju Domantas Sabonis je postigao 24. 

Nastavlja se hod po trnju za Hjuston Roketse koji su upisali i deseti vezani poraz, ovoga puta od Toronto Reptorsa 122:11. Raketama nije pomogao ni fantastični Viktor Oladipo sa 27 poena, dresu Toronta najbolji je bio Pauvel sa 33. 

Los Anđeles Klipersi su u gostima deklasirali Memfis Grizlise 119:99 uz fantastičnu partiju Kavai Lenarda 30 poena, devet skokova, sedam asistencija. Jonas Valančiunas je upisao dabl-dabl sa 22 poena i 11 skokova za Grizlije. 

Aktuelni šampion NBA lige Los Anđeles Lejkersi polako se navikavaju na život bez Entoni Dejvisa koji će odsustvovati sa terena zbog povrede ahiove tetive. Jezeraši su predvođeni Lebron Džejmsom slavili protiv Portland Treil Blejzersa 102:93 u svom Stejpls Centru. Džejms je meč  završio sa 28 poena i 11 skokova, dok je u poraženom timu najbolji bio Demijan Lilard sa 35.

Finiks Sansi su savladali Čikago Bulse 106:97, košarkaši Oklahome bili su bolji od Atlanta Hoksa 118:109, dok su Golden Stejt Voriorsi predvođeni Karijem upisali trijumf protiv Šarlot Hornetsa 130:121. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija