• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2021

10:36

HIT VIDEO! JOKIĆ U ŠOKU! Ništa mu nije bilo jasno!

tanjug/ap

NBA

HIT VIDEO! JOKIĆ U ŠOKU! Ništa mu nije bilo jasno!

Podeli vest

Košarkaši Denvera poraženi su od Dalas (101:111) iako je opet briljirao Nikola Jokić

Srpski centar je ubacio 35 poena na meču, imao je i 16 skokova i šest asistencija. Nije to ipak bilo dovoljno Nagetsima. 

Posle meča, Jokić je bio deo jedne zanimljive situacije. Jokić je odgovarao na pitanja medija, a jednog irskog novinara uopšte nije uspevao da razume šta pokušava da ga pita. 

Foto: tanjug/ap

 

 

Akcenat pomenutog novinara je očigledno zbunio Jokića, a snimak njegove reakcije je mnoge nasmejao.

Tim je imao dosta propuštenih šansi u poslednjih tri do pet minuta utakmice, a Dalas je postigao pogotke koji su bili važni za taj tim. Lično pokušavam da igram na isti način, a nekad sam malo više agresivan. Igram u zavisnosti od toga kako se osećam. Nekad možda treba da igram agresivnije, čak i kada to donosi asistenciju. Igrali smo dobro u prvom poluvremenu, ali posle smo usporili ritam -  preneo je RTS.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija