• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2021

07:34

MONSTRUOZNI JOKIĆ! Srbin briljirao, ubacio 35 poena, ali to nije bilo dovoljno da sruši Dončića! /VIDEO/FOTO

tanjug/ap

NBA

MONSTRUOZNI JOKIĆ! Srbin briljirao, ubacio 35 poena, ali to nije bilo dovoljno da sruši Dončića! /VIDEO/FOTO

Podeli vest

Nikola Jokić opet je bio u MVP modu, ali to nije bilo dovoljno da Denver pobedi Dalas, koji je slavio 111:101

Nikola Jokić je za 36 minuta provedenih na terenu protiv Dalasa postigao 35 poena, imao je još 16 skokova uz šest asistencija, te došao i do dve blokade. Šutirao je iz igre 15/26, dok je pogodio dve trojke iz šest pokušaja.

Foto: tanjug/ap

 

Denver je na poluvremenu imao devet poena prednosti, potom početkom treće deonice i 13 poena, ali je Dalas uzvratio u poslednjoj četvrtini i upisao trijumf. 

Denver nije imao rešenje za odličnog Kristapsa Porzingisa. Letonac je meč završio sa 29 poena, uz 11 skokova. Luka Dončić je ubacio 23 poena, a dodao čak 11 asistencija i osam skokova. Tim  Hardavej je dodao 19 poena, a Bransen 17.

U ekipi Denvera pored našeg centra dvocifreni su bili  Monte Moris  sa 1 7poena i 8 asistencija,  Eron Gordon 14, dok je Ostin Rivers dodao 12 poena.

Foto: tanjug/ap

 

Boban Marjanović je na terenu proveo manje od minuta, ali je uspeo da postigne dva poena pogodivši jedini pokušaj iz igre.

 

Aleksej Pokuševski je doživeo novi poraz sa Oklahomom, drugi uzastopni posle četiri pobede, a ukupno osmi. Ovaj put od Majamija kod kuće - 90:103. Za 17 minuta u igri ubacio je 11 poena, imao dva skoka i jednu asistenciju. Ekipu Majamija predvodili su Tajler Hiro sa 26 poena i Dankan Robinson sa 21.

 

NBA LIGA, REZULTAT

 

Klivlend - Boston 92:98

Detroit - Sakramento 107:129

Vašington - Nju Orleans 105:100

Atlanta - Orlando 129:111

Njujork - Indijana 92:84

Dalas - Denver 111:101

Memfis - Hjuston 136:102

Minesota - Finiks 96:99

Oklahoma - Majami 90:103

Portland - Toronto 118:113

L. A. Lejkers - Čikago 103:121

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bošnjaci davali svoja imanja džabe da se put proširi za komšije Srbe: Po direktnom nalogu predsednika Vučića asfaltira se put (FOTO)
Društvo

Bošnjaci davali svoja imanja džabe da se put proširi za komšije Srbe: Po direktnom nalogu predsednika Vučića asfaltira se put (FOTO)

Da bi ljudi ostali na svojim ognjištima, najvažnija je putna infrastruktura kako bi mogli normalno i dostojno živeti. Da meštani udaljenih sela na teritoriji opštine Prijepolje nisu zaborvljeni dokazao je lično predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, po čijem direktnom nalogu se asfaltira put kroz selo Osoje. Za deonicu dugačku jedan kilometar, gde živi oko sedamdesetak žitelja, država je izdvojila 10,7 miliona dinara.

16.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija