• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2022

14:31

EVO ŠTA JOKIĆ VOLI NAJVIŠE NA SVETU! I to mu dosadi za 10 dana!

Tanjug

NBA

EVO ŠTA JOKIĆ VOLI NAJVIŠE NA SVETU! I to mu dosadi za 10 dana!

Podeli vest

Košarkaš Denvera i srpski as Nikola Jokić našao se na naslovnoj strani "Sports Ilustrejteda", a povod je intervju koji je sa njim uradio novinar tog lista Rohan Nadkarni

Odlučio je Nadkarni da poseti zvezdu Denvera i pokušao je da sazna šta srpskog centra čini drugačijim od drugih. Bio je znatiželjan kada su u pitanju Nikoline nadmoći i da ga pita da li mu se san ostvario osvajanjem MVP priznanja za 2021. godinu.

- Ne, ne možete sanjati o tome. Čak i kada sam došao ovde, nisam razmišljao o igranju. Došao sam samo da radim i da budem 'NBA igrač' na neki način. Tako da nisam nikada sanjao o tome. Nemam ciljeve u životu, samo idem kuda me put vodi.

Foto: Tanjug

 

Upitao je slavnog Sombroca nalazi motivaciju da svako veče izlazi na teren i briljira u kontinuitetu...

- Ne znam. Ponekada je to samo igranje košarke, neke i takmičenje. Nekada je i strah od poraza, nikada nije jedna stvar. Znam da neki momci žele da budu najbolji, ja nemam taj problem. Znam da postoji boljih igrača od mene i da će biti boljih od mene u budućnosti.

Nadkarni je želeo da shvati Jokićevu mirnoću prema činjenici da je najbolji drugu godinu zaredom i da postaje zaštitno lice NBA lige.

Foto: Tanjug/AP

 

- Ne razmišljam o tome. Bila bi lepa stvar da ponovo budem najkorisniji NBA igrač, to da. Ali ja to ne želim, niti mi je potrebno. Dobro mi je gde sam i zadovoljan sam svojim statusom u NBA, rekao je Nikola Jokić.

Za kraj je dobio i najoriginalniji odgovor, jer je mišljenje da je uzbudljivo biti superiorna figura u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, a Nikola Jokić se nije složio i kroz šalu odgovorio.

Mogu da kažem da volim sladoled najviše na svetu, ali posle 10 dana stalnog jedenja sladoleda, i on bi mi dosadio. Postoje druge stvari koje volim jednako kao košarku ili više od nje- završio je Jokić.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija