• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2022

19:58

POSLE ODLASKA IZ DALASA! Marjanović OTKRIO šta mu je NAJTEŽE palo!

Starsportphoto

NBA

POSLE ODLASKA IZ DALASA! Marjanović OTKRIO šta mu je NAJTEŽE palo!

Podeli vest

Centar Hjustona odazvao se prvom treningu Pešićevih izabranika, a potom govorio o trejdu iz Dalasa u Hjuston

Među igračima koji su se uželeli košarke, našao se i Boban Marjanović.

Gorostas iz Boljevca nije prošle sezone dobijao šansu kod Džejsona Kida u Dalasu, da bi na sve to naišao i trejd u Hjuston, gde mu opet sledi dokazivanje.

- Iskren da budem, baš sam se uželeo košarke. To je moja ljubav, život. Gledao sam da ostanem u formi kako god mogu, pa makar to bili treninzi gde sam sam i neko mi dodaje loptu. Srećan sam što sada imam priliku da igram pet na pet. Uželeo sam se utakmica - rekao je Marjanović na startu razgovora sa srpskim medijima pred trening Orlova u Areni.

Popularni Bobi je u NBA ligi od 2015. godine. Igrao je za San Antonio, Detroit, Los Anđeles Kliperse, Filadelfiju, a tri godine je proveo u Dalasu gde se najviše sprijateljio sa Lukom Dončićem. Međutim sada je i tome došao kraj, pošto je bivši igrač Zvezde bio deo trejda, pa je poslat u Hjuston.

- To je realnost našeg posla, sastavni deo NBA lige. Niko ne želi da bude trejdova, meni je ovo treći u karijeri, donekle sam navikao, ali ovaj mi je baš teško pao, najteže.

Foto: USA Today

Džejson Kid i Boban Marjanović

DALAS DRUGA KUĆA

Bobanu je Dalas bio kao druga kuća.

- Baš sam se zbližio sa Lukom koji je sjajan momak. Tri godine smo proveli zajedno. Dalas kao grad me je prihvatio, mogu slobodno da kažem da se u Dalasu osećam kao u rodnom Boljevcu, toliko mi je lepo. Možda je glupo porediti Boljevac i Dalas, ali prosto, tako se osećam.

Usledio je odgovor na pitanje da li planira povratak u Evropu.

- Nisam o tome razmišljao jer nisam ni očekivao trejd. Videćemo šta će dalje biti.

Centar Orlova se danas priključio saigračima iz nacionalnog tima.

- Moram da priznam da me još uvek muči vremenska razlika. Kada je ovde dan meni se baš spava, ali ide na bolje. Navikavam se.

CILJ OBE POBEDE

Srpski košarkaši imaju dva ispita, protivnici su Letonija i Belgija.

- Cilj je da pobedimo dve utakmice. Zato smo se i okupili. Znamo da neče biti lako u Letoniji. Bertans je tu, spreman je da šutne i sa pola terena. Ipak, mi radimo naš deo posla, fokusirani smo na sebe. Mislim da će oni biti u jakom sastavu. Ne zanm da li će biti Porzingis, ali znam da su već počeli sa pripremama. Gledamo da odigramo špo bolje i da pobedimo - istakao je Marjanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija