• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.10.2022

13:09

ZARAĐUJE 47 MILIONA GODIŠNJE I SPRDA SE SA SVIMA! Navijači BESNI zbog 0/11, on poručio: Bio sam solidan! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

ZARAĐUJE 47 MILIONA GODIŠNJE I SPRDA SE SA SVIMA! Navijači BESNI zbog 0/11, on poručio: Bio sam solidan! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Los Anđeles Klipersa savladali su noćas gradskog rivala Los Anđeles Lejkerse sa 103:97 (35:23, 21:33, 29:21, 18:20)

Najefikasniji u redovima Jezeraša i na meču bio je Loni Voker sa 26 poena, Entoni Dejvis ubavio je poen manje, dok je Lebron DŽejms upisao 20 poena. Podbacio je Rasel Vestbruk sa svega dva poena.

Nekadašnji MVP NBA lige je čudo sačuvalo da ostane u Los Anđeles Lejkersima budući da je bio katastrofalan prethodne sezone. Ipak, Jezeraši su rešili da ga zadrže, a kako se čini to je bila fatalna greška. 

Rasel Vestbruk je meč protiv Klipersa završio sa 0 od 11 iz igre, te svega dva postignuta poena. Navijači su besni i kivni, dok je nekadašnji MVP zadovoljan svojim izdanjem u porazu od gradskog rivala...

- Igrao sam solidno. Borio sam se i to je to - rekao je Vestbruj. 

Nije bio precizan ni u jednom od šest šuteva za tri poena, nisu ga išli ni prodori za polaganja, tako da je u statistici upisao dva poena sa "penala", tri skoka i četiri asistencije. Ako se u obzir uzme da će ove sezone zaraditi 47.000.000 dolara - premalo! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija