• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2023

10:29

HIT! ĆERKA NBA ZVEZDE ODUŠEVILA SVET! Ona je OVAKO skrenula pažnju na sebe i pomogla Bulsima da pobede! (VIDEO)

printscreen

NBA

HIT! ĆERKA NBA ZVEZDE ODUŠEVILA SVET! Ona je OVAKO skrenula pažnju na sebe i pomogla Bulsima da pobede! (VIDEO)

Podeli vest

U noći za nama Bulsi su predvođeni Zekom Lavinom savladali Toronto Reptorse i izborili duel sa Majami Hitom, a zvezda večeri je bila malena Kiara Derouzen čije je navijanje doprineo da igrači Toronta promaše čak polovinu od ukupno 36 slobodnih bacanja i ispuste trijumf.

Bulse je predvodio Lavin sa 39 poena, dok je Demar Derozen dodao 23 protiv bivšeg tima. Fenomenalan je bio i Nikola Vučević sa dabl-dablom i 14 poena i 13 skokova. Bulsi su gubili 66:47 tokom treće četvrtine, pre nego što je Lavin ubacio 17 poena  za povratak na -9.

Nakon toga je ubacio još 13 poena u poslednjoj četvrtini za potpuni preokret "bikova".

 

 

Ipak, jedna devojčica je ukrala šou i oduševila sve koji su gledali ovaj meč! Mnogi tvrde da su Bulsi prelomili utakmicu u svoju korist i pobedili u Kanadi upravo zahvaljujući njoj. Malu Diar je vrisnula svaki put kada bi igrači Toronta stali na liniju slobodnih bacanja i srčano bodrila klub za koji igra njen otac Demar Derouzen.

Foto: Tanjug

O njegovoj ćerki bruji svet

Bila je oduševljena Kiara na kraju zbog plasmana ekipe u finalno doigravanje sa Majamijem za prolaz u 1. rundu plej-ofa i meč sa Milvokijem.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TO JE SR*NJE! Embid licemerno isprozivao Jokića kao NIKADA! (VIDEO)
NBA

TO JE SR*NJE! Embid licemerno isprozivao Jokića kao NIKADA! (VIDEO)

Polemika o tome ko zaslužuje MVP nagradu ove sezone ne prestaje. Gotovo svaki dan se oglasi neko od aktivnih i bivših košarkaša, analitičara, stručnjaka ili novinara sa svojim mišljenjem, a sada je progovorio i najveći konkurent našem Nikoli Jokiću, Džoel Embid.

13.04.2023

09:14

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija