• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.04.2023

09:19

BRUKA, SKANDALOZNI POTEZI! Sabonis zgrabio Grina za nogu, ovaj ga snažno nagazio! (VIDEO)

printscreen

NBA

BRUKA, SKANDALOZNI POTEZI! Sabonis zgrabio Grina za nogu, ovaj ga snažno nagazio! (VIDEO)

Podeli vest

Neverovatne scene! Košarkaši Golden Stejta izgubili su i drugi meč prve runde plej-ofa na gostovanju Sakramento Kingsima, a Amerika bruji o skandaloznom potezu Drejmona Grina.

Jeste Drejmond Grin sjajan igrač, ali definitivno jedan od najprljavijeg košarkaša lige. Novim prljavim potezom šokirao je javnost.

Tokom četvrte četvrtine centar Sakamenta Domantas Sabonis je prilikom jednog prodora završio na parketu. Voriorsi su krenuli u kontru, a iznad Sabonisa našao se Grin. Istina, Litvanac je Grina prvo uhvatio za nogu, što je ovoga razbesnelo, pa ga je snažno nagazio u predelu stomaka.

 

 

 

Sudije su gledale snimak i dosudile su nesportsku ličnu grešku. Grin se naravno nije izvinio Sabonosu, koji doduše nije cvećka.

- Uhvaćen sam za nogu, drugi put na dve utakmice. Prošlu utakmicu je to bio Monk, a sudije samo gledaju. Moram negde da stavim nogu, a nisam baš najfleksibilnija osoba, tako da to je što je -  rekao je Grin posle utakmice.

Otkrio je šta su mu sudije rekle kada je dobio nesportsku:

- Objašnjenje je da sam previše jako stao na njega.

Navijači u krcatoj dvorani, koji gledaju plej-of prvi put nakon 17 godina, bili su oduševljeni kada je Grin zaradio nesportsku. On je s užitkom reagovao na zvižduke i pozivao ih da budu još glasniji dok je odlazio prema svlačionici.

 

 

- Samo se zabavljam. Zabavna utakmica, zabavna atmosfera za igranje košarke, tako da sam se zabavio.

Grin udario Jokića

Nasrnuo je pre godinu dana Drejmond Grin čak i na Nikolu Jokića i rukom ga udario po licu, gurnuvši mu prst u oko. Bio je to krajnje nesportski potez. On je po takvim gestovima i ranije bio poznat. I to posebno u plej-ofu. Povredio je tokom jednog meča i Džejmsa Hardena i povredio mu oko. "Brada" je imao probleme posle toga.

Prošle gdine Grin se potukao sa saigračem Džordanom Pulom. Posvađali su se na treningu Golden Stejta, pa je odošlo i do fizičkog sukoba. Grin je tada nasrnuo na Pula i udario ga, ali ga nije povredio. 

 

 

Sabonis je nastavio utakmicu, a zatim je otišao na snimanje rebara i pluća. Kaže da ništa ne zamera Grinu. 

- Borili smo se za skok i pali jedan na drugoga. Dešava se, to je košarka, idemo dalje.  Pogledajte navijače. Tu smo da se borimo, svaki put kad izađemo na parket, daćemo sve za saigrače i klub -  rekao je Sabonis.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija