• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.05.2023

08:48

NIKO NIKADA KAO SRBIN! DŽOKER ponovo bacio Amere u trans i novim brojkama naterao ih da mu se poklone!

Tanjug/AP

NBA

NIKO NIKADA KAO SRBIN! DŽOKER ponovo bacio Amere u trans i novim brojkama naterao ih da mu se poklone!

Podeli vest

Srpski košarkaš i as Denvera, Nikola Jokić, nastvio je da piše istoriju i pomera granice u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Sjajna noć je iza zvezde Denvera Nikole Jokića, koji je ostvatrio  još jedan istorijski tripl-dabl u ovom plej-ofu. Postigao je 23 poena, imao 17 skokova, 12 asistencija i 3 ukradene lopte naš as i dokazao po ko zna koji put da se radi o vanserijskom košarkašu.

Postao je Nikola prvi igrač sa ovim nestvarnim brojkama otkako se igra NBA doigravanje. Ovo je dvostrukom MVP-u sedmi tripl-dabl učinak u doigravanju, dok svi ostali igrači zajedno u njemu imaju tri.

Brutalni Jokić se tako na prvom mestu večne liste izjednačio s Viltom Čemberlenom, koji je plej-of 1967. završio sa takođe sedam tripl-dablova. Treba istaći da Nikola ima još najmanje četiri utakmice samo protiv Lejkersa da obori i taj rekord.

 

 

Jeste Vilt i dalje ispred reprezentativca Srbije, koji ima najviše tripl-dabl učinaka u eri nakon Vilta, najviše poena na utakmici doigravanja za centra nakon Vilta i najviše asistencija u sezoni u celini za centra nakon njega!

 

 

 

 

Koliko je Jokić dominantan govori i podatak da je postao igrač i sa najviše mečeva na kojima je upisivao:

– 30+ poena, 10+ skokova, 15+ asistencija

– 30+ poena, 15+ skokova, 10+ asistencija

– 30+ poena, 20+ skokova, 10+ asistencija

– 25+ poena, 15 skokova, 10+ asistencija

– 25+ poena, 15+ skokova, 15+ asistencija.

Majstorski, nema šta! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

JOKIĆ SUROVO ISKREN! Nije nam potrebno PREPUCAVANJE ni pažnja medija! (VIDEO)
NBA

JOKIĆ SUROVO ISKREN! Nije nam potrebno PREPUCAVANJE ni pažnja medija! (VIDEO)

Košarkaši Denvera došli su do prednosti od 2-0 u finalnoj seriji Zapada pobedivši Los Anđeles Lejkerse 108:103. Upisao je naš Nikola Jokić četvrti tripl-dabl u nizu, zabeleživši 23 poena, 17 skokova i 12 asistencija. Njegovog trenera Majkla Melouna zabolelo je kako javnost priča o njegovoj ekipi, dok Srbina to ne dotiče.

19.05.2023

08:01

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hristos vaskrese! Informer vam želi srećan Vaskrs!
Društvo

Hristos vaskrese! Informer vam želi srećan Vaskrs!

Pravoslavni hrišćani obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista, praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. Vaskrs se proslavlja uz tucanje jajima, svečanu trpezu i stare običaje... Na Vaskrs ustanite rano, i nemojte na spavanje pre ponoći!

05.05.2024

00:00

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!
I TO MNOGO RANIJE

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!

Prema „Asia Timesu“, američki predsednik Džo Bajden čeka svoj reizbor, da bi potom zvanično naredio raspoređivanje trupa NATO-a na ukrajinskoj teritoriji. Kako oni navode, rukovodstvo Severnoatlantske alijanse izradilo je plan za sprečavanje potpunog poraza ukrajinskih oružanih snaga. NATO je odlučio da praznine u ukrajinskim redovima popune zapadni „savetnici“.

05.05.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija