• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2023

06:41

BRATE, PONOSAN SAM NA TEBE! POŠTOVANJE... Pljušte čestitke sa svih strana, Bogdanović, Vučević, Medžik, Obama, Gober...  (FOTO)

Tanjug/AP

NBA

BRATE, PONOSAN SAM NA TEBE! POŠTOVANJE... Pljušte čestitke sa svih strana, Bogdanović, Vučević, Medžik, Obama, Gober... (FOTO)

Podeli vest

Nikola Jokić je odigrao još jednu maestralnu partiju, odveo Denver do prve titule u istoriji, a čestitke pljušte sa svih strana.

Srpski as oduševio Ameriku, planetu... Postao je najbolji košarkaš sveta, ima prsten i zvanje MVP-ija finala plej-ofa. Čestitke samo pljušte od bivšeg predsednika Amerike Baraka Obame, preko saigrača iz reprezentacije, rivala, legendi... 

Poslednji meč je završio sa 28 poena i 16 skokova, dok je u prvom najavio da se Majamiju ne piše dobro imao je tripl-dabl od 27 poena, 14 asistencija i 10 skokova.  Drugi meč je završio sa 41 poenom i 11 skokova, treći 32 poena, 21 skok i 10 asistencija, dok je u četvrtom ubacio 23 poena i dodao 12 skokova.

Foto: Tanjug/AP

 

Bogdan Bogdanović je među prvima čestitao velikom prijatelju.

"Prvi od mnogih. Čestitam brate. Ponosan sam na tebe“.

 

 

Crnogorski as, dugogodišnji NBA centar Nikola Vučević je imao poruku:

"Ima nešto stvarno kul u imenu Nikola".

 

 


Nekadašnji predsednik SAD Barak Obama je čestitao Denveru i Jokiću preko tvitera.

"Čestitke Denveru  na upečatljivom finalu i MVP-u Nikoli Jokiću što su doneli kući prvi klupski NBA trofej“.


Javio se i legendarni as Irvin Medžik Džonson.

"Čestitke superzvezdama Nagetsa Nikoli Jokiću i Džamalu Mareju, svakom igraču Denvera, celom gradu i navijačima“.

 

 

Rudi Gober, Jokićev rival sa NBA terena,se javio posle finala.

"Srećan sam zbog Nagetsa, igraju prelepu timsku košarku cele sezone. Nisu uspevali prethodnih sezona, ali nisu odustajali od svojih igrača. I Nikola Jokić je najzad dobio poštovanje kakvo zaslužuje“.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Duško

pre 10 meseci

Hej, brate, Srbi, ima li kraja ? Gde god je torta, mora li srpski šlag na svaku ? Daj Bože da ih bude što više i što češće. Primiriće se Zapad, samo da ih izdresiramo, postaćemo navika.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija