• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2023

14:10

Tristan ima čemu da se nada u NBA, poručuju treneri sa Letnje lige!

Starsportphoto

NBA

Tristan ima čemu da se nada u NBA, poručuju treneri sa Letnje lige!

Podeli vest

Doskorašnji košarkaš Partizana Tristan Vukčević itekako ima budućnost u NBA ligi ukoliko bude radio naporno, smatra grčki stručnjak Jorgos Vovoras, koji je radio kao pomoćni trener u Milvoki Baksima tokom Letnje lige.

Vovoras je imao angažman glavnog trenera u Evroligi, kada je sa klupe vodio grčki Panatinaikos 2022.

Ove godine se našao u stručnom štabu Milvoki Baksa tokom NBA Letnje lige i u razgovoru za "SDNA" je imao pohvalne reči na račun bivšeg košarkaša Real Madrida i Partizana, Tristana Vukčevića.

Foto: Starsportphoto©

Vukčević u dresu Partizana

- Vukčević na terenu pokriva dve pozicije - krilo i centra ("četvorku" i "peticu" prim.aut.). On je igrač koji je interesantan ekipama zbog svojih karakteristika i godina. Ostavio je vrlo dobar utisak na treninzima, ne samo u takmičarskom pogledu, već i celokupnom pojavom. On je talenat koji, ako bude radio na pravi način, može da se nada šansi u NBA ligi - zaključio je Vovoras.

Vukčević sada iščekuje pozivnicu za trening kamp Vašington Vizardsa i priliku da potpiše ugovor sa ovom NBA ekipom.

Ukoliko do toga ne dođe, sva je prilika da će talentovani košarkaš na "kaljenje" u grčki Peristeri, koji sa klupe predvodi legendarni Vasilis Spanulis.

Foto: EPA

Vasilis Spanulis

U stručnom štabu nekadašnjeg plejmejkera Olimpijakosa je i Tristanov otac Dušan pa i to dodatno potvrđuje ovo predviđanje.

Takođe, Spanulis je veliki kućni prijatelj porodice Vukčević, pa je tako Tristan često viđan kako individualno trenira sa legendom grčke košarke.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija