• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.08.2023

07:15

Jokićev saigrač pobesneo zbog igrice! Marej poslao poruku, odmah počele da se nižu reakcije!

Tanjug/AP

NBA

Jokićev saigrač pobesneo zbog igrice! Marej poslao poruku, odmah počele da se nižu reakcije!

Podeli vest

Uskoro će izaći igrica NBA24, a već su otkrivene ocene nekih igrača, a svojom nikako nije zadovoljan igrač Denvera Džamal Marej.

Denver iza sebe ima istorijsku sezonu sa prvom NBA titulom u istoriji kluba, a kreatori igrice za to su posebno nagradili našeg Nikolu Jokića.

Jokić ima ukupnu ocenu 98 i to ga čini najbolje ocenjenim igračem u igrici, a iza njega su Janis Adetokumbo i Lebron Džejms sa ocenama 86.

Za razliku "Džokera", njegov saigrač i po mnogima drugi najbolji igrač Nagetsa Džamal Marej nije dobio ocenu koja ga zadovoljava.

Foto: AP PHOTO

Nikola Jokić(levo) i Džamal Marej(desno)

 

Kanađanin koji iza sebe ima briljantu sezonu ocenjen je sa 88, što je izazvalo nezadovljstvo fanova ove igrice, ali i samog Mareja.

Marej je na Tviteru na pisao da bi voleo da kreatori igrice poprave njegov skok, što je izazvalo niz smehotresnih komentara.

 

 

Neki su čak komentarisali da nije fer da Viktor Vembanjama koji nema nijedan meč u NBA ligi ima ocenu 84, a Džamal Marej 88.

Bilo kako bilo, to je samo igrica i najbitnije da Marej u tandemu sa Jokićem i ove godine sjajno funkcioniše na terenu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija