• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.08.2023

18:00

Nikola Jokić doveo Amera na hipodrom! Evo kako su Somborci dočekali NBA face! (VIDEO+FOTO)

Printscreen Arena sport

NBA

Nikola Jokić doveo Amera na hipodrom! Evo kako su Somborci dočekali NBA face! (VIDEO+FOTO)

Podeli vest

Košarkaš Denvera Aron Gordon prekjuče je doputovao u Srbiju gde se druži sa Nikolom Jokićem.

Dve NBA superzvezde uživaju što se vidi i na snimcima Arenesport. Aron je u društvu Nikole stigao nasmejan na somborski hipodrom, pozdravljao se sa Nikolinim prijateljima i  poznanicima, a i slikao se sa najmlađima.

Osim toga što zajedno odlično funkcionišu na terenu, Jokić i Gordon su i privatno veliki prijatelji. Podsetimo, Gordon je minule jeseni gledao srpskog centra na Evrobasketu, pošto je pratio utakmice reprezentacije Srbije.

 

 

Inače, danas se u Somboru, na hipodromu, održava pravi spektakl konjičkog sporta. 

 

 

 

Najveći adut Nikole Jokića, Breno Laumar pobedio je u trci "Memorijal porodice Preradović" na hipodromu u Somboru. Grlo iz štale u vlasništvu NBA igrača četvrtu godinu zaredom je pobedilo na ovoj trci.

U prvoj trci grlo Aragorn, koji pripada srpskom košarkašu, zauzeo drugo mesto. Prvo mesto je osvojio A.T. Sinatra.

Ni drugo grlo iz Jokićeve štale nije stiglo do trijumfa. Njegov Amsterdam JMH je zauzeo drugu poziciju. Grlo Semi Dejvis je pobedilo u trci.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

U Prištini nastavljeno suđenje Slađanu Trajkoviću
Politika

U Prištini nastavljeno suđenje Slađanu Trajkoviću

Ispitivanjem svedoka tužilaštva, pred Posebnim odeljenjem Osnovnog suda u Prištini, nastavljeno je suđenje Slađanu Trajkoviću koga Specijalno tužilaštvo tereti za navodni ratni zločin počinjen nad civilnim stanovništvom u periodu od 1998. do 1999. godine u opštini Vučitrn.

07.05.2024

10:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija