• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.12.2023

07:00

Dokle više!? Grina osudili i sunarodnici: On mrzi Evropljane! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

Dokle više!? Grina osudili i sunarodnici: On mrzi Evropljane! (VIDEO)

Podeli vest

Rešava Evropljane jednog po jednog, poručio Arinas.

Pravi Drejmond Grin od kako je počeo svoju profesionalnu karijeru više problema nego dobrih stvari na parketu. Naravno, daleko od toga da se radi o lošem košarkašu, ali je utisak da do izražaja daleko više dolazi njegov karakter koji je, najblaže rečeno, u suprotnosti sa fer-plejom. 

Početkom sezone pobio se sa Rudi Gobertom, prošle sezone je bio u klinču sa Nikolom Jokićem, a poslednja žrtva pomahnitalog Grina bio je Jusuf Nurkić. Amerikanac je, po ko zna koji put, bez ikakvog razloga prljavo udario rivala i to po licu. 

Bio je to njegov 18. ispad na utakmicama po čemu je postao rekorder, a uspeo je da prevaziđe čak i Gilberta Arinasa. Upravo je on analzirao Grinovo ponašanje i došao do zaključka da as Golden Stejta ima nešto protiv igrača sa prosotra Evrope. 

- Znam šta Drej radi. Rešava ove Evropljane jednog po jednog. Mediji ih guraju, a on ih davi i uzvraća udarce. Radi ti ono svoje - rekao je Arinas. Na to se nadovezao Niki Jang. 

- On je tip koji se služi jeftinim udarcima, ali ima tendenciju da takve stvari radi Evropljanima. Pravi frku isključivo strancima. Ima mnogo UFC-a u njemu - poručio je Jang. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija