• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.12.2023

06:03

Momci, svaka čast! Osmesi i zagrljaj Jokića i Dončića (VIDEO)

printscreen/Denver Tviter

NBA

Momci, svaka čast! Osmesi i zagrljaj Jokića i Dončića (VIDEO)

Podeli vest

Nikola Jokić i Luka Dončić su veliki rivali na parketu, ali još bolji prijatelji van terena.

 

Denver Nagetsa ubedljivo su na svom terenu savladali Dalas Maverikse 130:104, a Jokić i Dončić su posebno bili u centru pažnje. 

Svi su sa posebnom  pažnjom ispratili sam ulazak u "Bol arenu" Srbina i Slovenca. Ne viđa se ovo često, ali Nikola i Luka su stigli zajedno i pokazali da su veliki prijatalji. Snimljeni su kako nasmejani ulaze u halu, malo su proćaskali, a potom se sportski pozdravili pred okršaj. 

 

 

 

 

 

Pali su zagrljaji i čestitke nakon utakmice! Svaka čast, predivna slika!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denver Nuggets (@nuggets)

Nikola Jokić je dobar deo meča presedeo na klupi, pa je meč završio sa za njega izuzetno skromnih osam poena, devet skokova i sedam asistencija. Najefikasniji u timu Nagetsa bio je Džamal Marej sa 22 poena, Aron Gordon je ubacio 21, Reži Džekson 18. 

 

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

S druge strane, Luka Dončić je utakmicu završio sa 38 poena, a imao je i 11 skokova i osam asistencija, Dante Egzum, bivši bek Partizana, ubacio je 11 poena.

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija