• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Dusan Tufegdzic

29.12.2023

08:03

Ko čeka, taj dočeka! Jović zasijao punim sjajem, Kari se "raspao" (VIDEO)

profimedia

NBA

Ko čeka, taj dočeka! Jović zasijao punim sjajem, Kari se "raspao" (VIDEO)

Podeli vest

Srpski košarkaš Nikola Jović dobio je šansu da zaigra za Majami, sjajno je iskoristio i doprineo da njegov tim pobedi Golden Stejt 114:102.

Srbin je u duelu protiv "ratnika" dobio poverenje trenera Erika Spolstre i dokazao da na njega u predstojećem periodu može ozbiljno da računa.

Jović je brojao do 11 uz po tri skoka i tri asistencije, a pogodio je četiri od pet šuteva iz igre. Uz to je tri puta bio precizan sa linije za slobodna bacanja iz pet pokušaja.

 

 

Reprezentativac Srbije nije igrao za Majami od 25. novembra i utakmice sa Bruklinom, a sada je na terenu proveo 20 minuta i zadovoljio i najveće kritičare. 

 

Foto: profimedia

Jović i Kari

 

 

Tajler Hiro je meč završio sa 26 poena uz sedam skokova, a u Majamiju je bio raspoložen i Bem Adebajo koji je uz 17 poena dodao 11 skokova i četiri asistencije. Vredi istaći da je Džimi Batler propustio četvrti meč zaredom zbog povrede, dok Hit nije mogao da računa ni na Kajla Laurija, Kejleba Martina i Džoša Ričardsona.

Kod Golden Stejta Kari i Tompson su postigli po 13 poena, Mudi i Vigins po 11, a Džekson-Dejvis, Kuminga, Podziemski i Šarić po 10 poena.

Voriorsi su izgubili prvi put meč na domaćem terenu od 18. novembra i sada imaju veći broj poraza (15-16) i pokušavaju da pronađu način da se razbude i krenu onako kako se od njih očekuje.

REZULTATI:

Boston - Detroit 128:122* nakon produžetaka

Porzingis - Kaningem 31

Čikago - Indijana 104:120

Vilijams 22 - Tarner 24

Minesota - Dalas 118:110

Edvards 44 - Hardavej 32

Nju Orleans - Juta 112:105

Ingram 26 - Sekston 26

Denver - Memfis 142:105

Jokić 26 - Bejn 23

Golden Stejt - Majami 102:114

Kari 13 - Hirou 26

Portland - San Antonio 105:118

Brogdon 29 - Vembanjama 30

LA Lejkers - Šarlot 133:113

Dejvis 26 - Bridžis 20

Standings provided by Sofascore


Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija