• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2023

06:19

Slaba partija Bogdanovića protiv bivšeg tima, Atlanta prokockala "+18"!

Tanjug/AP

NBA

Slaba partija Bogdanovića protiv bivšeg tima, Atlanta prokockala "+18"!

Podeli vest

Košarkaši Atlante nisu uspeli da izbegnu četvrti vezani poraz, Sakramento je slavio sa 117:100.

Bogdan Bogdanović, kapiten srpske reprezentacije Srbije, dosadašnju formu nije uspeo da potvrdi protiv Kingsa, bivšeg tima. Srbin je meč okončao sa 12 poena, 2/12 za tri i  2/2 za dva poena, a imao je i pet asistencija

Bio je naš as raspucan tokom meseca decembra, prosek mu je bio 21 poen po meču, ali je usledilo slabo šutersko veče protiv Kinsa.  U redovima Atlante Tre Jang je meč okončao sa 24 poena, Mari je ubacio 18, Džonson 16, a Bej 15. Goste je do trijumfa predvodio Dearon Foks sa 31 poenom,  Domantas Sabonis je dodao 25 poena, dok je Trej Lajls imao 19. 

 

Foto: Tanjug/AP

 

 


Torotno, koji sa kliupe predvodi naš trener  Darko Rajaković, poražen je od Bostona 120:118. Najefikasniji igrač u redovima Seltiksa bio je Braun sa 31 poenom, Vajt je ubacio 21, dok je Kornet dodao jedan manje. Na drugoj strani se sa 30 poena istakao Barns čiji je ritam uspeo da isprati samo Sjakam sa 27 poena.

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

Vodila je Atlanta skoro tokom celog meča, imala 18 poena prednosti u trećoj četvrtini, 12 sredinom poslednje deonice (105:93). Ali, Kingsi su serijom 13:0 preokrenuli rezultat i poveli 106:015. Bogdanović je pokušao u finišu meča da vrati svoj tim u igru, ali nije vredelo. Sakramento je na kraju slavio 117:110.

 

NBA  LIGA

Subota

Orlando - Njujork 117:108

Vašington - Bruklin 110:104

Atlanta - Sakramento 110:117

Boston - Toronto 120:118

Klivlend - Milvoki 111:119

Hjuston - Filadelfija 127:131

Denver - Oklahoma 93:119

Finiks - Šarlot 133:119

Portland - San Antonio

LA Klipers - Memfis 

Juta - Majami 23.00

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija