• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2024

07:34

Nikola, svaka čast! Fenomenalni Jović oduševio sve! (VIDEO)

Tanjug

NBA

Nikola, svaka čast! Fenomenalni Jović oduševio sve! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Majamija pobedili su Hjuston 120:113, a verovatno najbolju partiju u karijeri imao je mladi srpski as Nikola Jović (20).

Reprezentativac Srbije i uzdanica Majamija počeo je ovaj meč kao starter i postigao šest poena, uspisao osam skokova, šest asistencija i po dva skoka i blokade, uz šut iz igre 2/9 za 21 minut, koliko je proveo na parketu.

 

Foto: Tanjug

 

 

Nikolu su nakon utakmice pohvalili saigrači i trener Erik Spolstra, posebno jer mu je ovo bila rekordna partija u kojoj je stigao do najvećeg broja asistencija, blokada i ukradenih lopti u karijeri.

 

 

Jović je definitivno još jednom opravdao poverenje američkog stručnjaka, a što se samog meča tiče, Majami je u trećoj deonici uspeo da se odlepi na dvocifrenu prednost i onda rutinski privede duel kraju. 

Majami je sada na učinku od 21 pobede i 15 poraza, dok je Hjuston zabeležio 17. poraz, ostavši na 18 trijumfa.

NBA rezultati:

Šarlot - Čikago 112:119

Rozije 39 - Vajt 27

Indijana - Boston 133:131

Maturan 26 - Braun 40

Vašington - Oklahoma 128:136

Pol 24 - Gildžes Aleksander 32

Majami - Hjuston 120:113

Hirou 28 - Vanvlit 32

Milvoki - Juta 116:132

Adetokunbo 25 - Markanen 21

LA Klipers - Finiks 138:111

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija