• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2024

06:32

Jović briljirao, Micić odneo pobedu!

profimedia

NBA

Jović briljirao, Micić odneo pobedu!

Podeli vest

Košarkaši Oklahome pobedili su Majami rezultatom 128:120 na gostujućem terenu.

Gledaoci su prisustvovali pravoj košarkaškoj poslastici, ipak u ključnim momentima su Tanderi bili skoncentrisaniji i stigli do pobede.

Najefikasniji u  Oklahomi bio je reprezentativac Kanade Šai Džildžus Aleksander koji ubacio 28 poena za 34 minuta provedenih na parketu.

Srpski plejmejker Vasilije Micić večeras je proveo 15 minuta na terenu i u pobedi svog tima ubacio je četiri poena, uz pet asistencija.

U gubitničkom taboru,  Vasin mlađi kolega iz reprezentacije, Nikola Jović ponovo je pružio sjajnu partiju. On je u dresu Majamija igrao čak 32 minuta, a za to vreme je postigao 15 poena, uz pet skokova i četiri asistencije.

Najbolje brojke u Majamiju večeras je imao Bem Adebajo koji je zabeležio dabl dabl učinak sa 25 poena i 11 skokova.

Majami u poslednjih pet mečeva ima tri poraza i dve pobede, dok Oklahoma ima tri trijumfa i dva izgubljena meča.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija