• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2024

14:00

Američki novinar šokirao izjavom: Smrt Milojevića je pomogla Voriorsima!

EPA

NBA

Američki novinar šokirao izjavom: Smrt Milojevića je pomogla Voriorsima!

Podeli vest

Ne prestaje žal za preminulim Dejanom Milojevićem, a upravo je njegovu smrt bivši NBA igrač, a sada komentator Ričard Džeferson okarakterisao kao "nešto što je trebalo njegovom timu".

Popularni Deki je bio član stručnog štaba moćnih Golden Stejt Voriorsa, koji su ove sezone igrali ispod očekivanja.

Praćeni povredama i godinama u kojima se nalaze nosioci igre, nekadašnji šampioni bili su van trke za plej-in turnir, ali je sada slika potpuno drugačija.

Iako se zaista stiče utisak da "ratnici" sada igraju za preminulog Milojevića, komentator Ričard Džeferson je to na loš način predstavio gledaocima.

 

 

"Podržali su njegovu porodicu u veoma, veoma teškom trenutku. Videli ste majice, videli ste logo na parketu, ali koliko god da su ovo tužne vesti - s druge strane, ovo je nešto što možda ujedini ovu grupu zajedno, možda je to nešto što im je trebalo u tom trenutku", rekao je bivši igrač mnogih NBA timova u prenosu meča Voriorsa i Los Anđeles Klipersa.

Naravno, navijači nisu mogli da veruju šta je izjavio nekada sjajni atleta najpoznatiji po partijama u dresu Nju Džersi Netsa, koji verovatno nije imao nikakvu zlu nameru, ali je na loš način formulisao rečenicu.

Foto: EPA

Ričard Džeferson u dresu Nju Džersija 2007.

Pokušao je Džeferson da se "opere", ali se nije izvinio.

"Možda je loše zvučalo to što sam rekao, ali svako u NBA razume da smo mi jedna velika porodica", napisao je komentator na svom Iks nalogu.

Golden Stejt igra jako dobro u poslednje vreme sa učinkom od osam pobeda i četiri poraza otkako ih je napustio voljeni Miloje 17. januara.

Njihov glavni trener, Stiv Ker pre nekoliko dana je bio u Beogradu gde je prisustvovao sahrani Milojevića, zajedno sa članovima stručnog štaba Majkom Danlivijem i Zazom Pačulijom.

- Bilo je predivno u Beogradu sa Dekijevom porodicom. Jako nam je važno da budemo uz njih. Deki je za njih značio mnogo, kao i za nas. Morali smo biti tamo - rekao je proslavljeni strateg.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija