• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2024

12:33

Šokantna poruka Kirjosa! Javio se Novaku za Dan zaljubljenih  (VIDEO)

Reuters

Tenis

Šokantna poruka Kirjosa! Javio se Novaku za Dan zaljubljenih (VIDEO)

Podeli vest

Nik Kirjos i Novak Đoković opet su u centru pažnje na društvenim mrežama, pošto je Australijanac našem teniseru čestitao Dan zaljubljenih.

"Tennischannel" objavio je zanimljiv video za Dan zaljubljenih, a najviše pažnje privukli su Nik i Novak. Video počinje sa Gaelom Monfisom i njegovom suprugom Elinom Svitolinom, pa su svi mislili da se radi o zaljuljenim teniskim parovima.

Ali, u nastavku su sjajne prijateljice Arina Sabalenka i Paula Badosa kako se grle, zatim Danil Medvedev i Stefnos Cicipac, koji se baš i ne vole mnogo, ali kad se svađaju sve pršti, a tu su i Novak Đoković i Nik Kirjos, kao i Jelena Ostapenko i hok-aj, imaju poseban "odnos", jer Letonka često zna da se "svađa" usred meča sa sistemom.

Nole i Nik dugo nisu bili u dobrim odnosima, a sad su postali ljubavni duo, pa je Australijanac na Instagramu čestitao Srbinu Dan zaljubljenih. 

"Srećan Dan zaljubljenih draga", našalio se u svom stilu Nik, a ne sumnjamo da će ubzo i naš as da se javi.

Videćemo da li će Jelena i Nikova devojka Kostin Haci biti ljubomorne.

 

Foto: Instagram/Nik Kirjos

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tennis (@tennischannel)

 

 

 

Australijanac je godinama kritikovao našeg tenisera, sve do trenutka kada je Novak deportovan od strane australijskih vlasti. Nik je bio među prvima koji je stao na njegovu stranu, pružio mu podršku, poslao poruku da je uz njega. Iste godine su igrali finale na Vimbldonu i tada postavili veliki prijatelji, sad se svakodnevno čuju. 

- Pričamo maltene svaki dan. Šaljemo jedan drugome "mimove" sa interneta. Naš odnos je u početku bio problematičan, ali stvari su se sada promenile - otkrio je nedavno Kirjos.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija