• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2024

10:28

Poruka Kirjosa o kojoj bruji svet! Ovaj teniser će biti Novakov naslednik!

Reuters

Tenis

Poruka Kirjosa o kojoj bruji svet! Ovaj teniser će biti Novakov naslednik!

Podeli vest

Australijanac se oglasio nakon polufinala grend slema u Melburnu.

Čuveni australijski teniser Nik Kirjos (28), koji trenutno radi kao stručni konsultant na "Eurosportu" tokom Australijan opena, izneo je hrabre prognoze kada je u pitanju budućnost "belog sporta".

Čovek koji je veliki prijatelj i poštovalac srpskog asa Novaka Đokovića kaže da je sa velikom pažnjom gledao meč između prvog reketa sveta i Janika Sinera i ističe da Italijan ima predispozicije da postane najbolji igrač na svetu.

Siner je juče ujutru u polufinalu Australijan opena savladao Srbina sa 3:1 u setovima i plasirao se u finale, gde će sutra odmeriti snage sa Danilom Medvedevom.

Foto: EPAIMAGES

 

 

Kirjos je, kako kaže, bio oduševljen izdanjem Sinera i nazvao ga je nasledikom Novaka Đokovića.

Promene koje je Daren Kejhil napravio u Janikovoj igri i spremnost Sinera da mu pruži priliku sada su ga uzdigle na vrh sporta. Pobedio je Novaka, a niko to ovde nije uradio tako dugo. I na taj način, Novak nije imao nijednu brejk šansu. Siner i Đoković igraju slično, i to vidim. Posle ovog dana, mislim da bi Janik mogao da bude novi Novak. Alkaraz ima taj iks-faktor, ali Siner je odličan - ističe Kirjos.

Foto: Starsportphoto

Siner i Novak

 

Momak iz Kanbere igrao je jedno finale grend slema i to protiv Novaka Đokovića na Vimbldonu, a sada je otkrio kako se tada osećao.

Ja sam spavao oko dva ili tri sata te dve noći uoči finala Vimbldona jer sam uvek imao sumnje. Zašto ovo radim, zašto treniram, zašto radim ove sesije u teretani i rehabilitaciji? Sve ima smisla u trenutku kada se pripremate za to finale i izlazite tamo, svaka žrtva koju ste ikada podneli ima smisla u tom trenutku - dodaje Kirjos.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija