• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2024

23:50

Trinkijeri: Podrška "grobara" mi znači više od svih pobeda i titula!

Starsportphoto©

Košarka

Trinkijeri: Podrška "grobara" mi znači više od svih pobeda i titula!

Podeli vest

Košarkaši Partizana savladali su Žalgiris u 23. kolu Evrolige sa 81:72, a dirljivu konferenciju posle meča imao je bivši strateg crno-belih Andrea Trinkijeri.

Italijanski trener je vodio "parni valjak" od 2018. do 2020. i za to vreme je osvojio srca mnogih navijača. 

Rastanak nije bio najprijatniji, pa je Trinkijeri morao tužbom da reguliše svoja potraživanja prema klubu. Uprkos tome, Andrea i "grobari" su još uvek u ljubavi, što se videlo i po dočeku u Areni.

Neko može da radi kao trener ceo život i da osvaja trofeje i novac, ali ovo je ono što niko ne može da ti oduzme. Za ovo se radi, ja sam ovde sve dao. I dobro i loše.

Ljudi iz Partizana su mi rekli neke lepe stvari i one mi znače više od titula i pobeda. Moje srce je zauvek ovde - rekao je Trinkijeri jedva zadržavajući suze.

Foto: Starsportphoto©

Trinkijeri zahvalan "grobarima"

Bivši trener Bajerna se potom osvrnuo i na samu utakmicu za koju smatra da je Partizan bio bolji rival. Ukazuje na kvalitet koji crno-beli imaju u svom igračkom kadru, kao i nedostatak istog kod njega u rotaciji.

- Pre svega želim da čestitam Željku i Partizanu na jako dobroj igri, bili su bolji. I mi smo igrali dobro, ali falio nam je još jedan igrač koji će doprineti u napadu. Dobro smo čuvali Pantera, nismo se snašli protiv Doužera i to je moja greška. Nakon 30 minuta dobre košarke malo smo stali i sa mnogo muke smo igrali u napadu. Nemam šta da im zamerim, ali tužno je kada trener veruje u igrača više od njega samog - otkrio je Trinkijeri.

Foto: Starsportphoto©

 

Najbolji u pobedničkim redovima bio je Pi Džej Doužer sa 23 poena, a trener gostiju priznaje da nije imao rešenja za raspoloženog Amerikanca.

- Doužer nam je "utrpao" 23 poena na šuteve sa polu distance. Nismo pronašli način da ga zaustavimo u situacijama 1 na 1. Ja mislim da su to teški šutevi, ali on ih je svaki put pogodio. Dok smo to pokrili, otkrile su se druge stvari. Nismo igrali presing duže jer su se igrači previše trošili i nisu imali snage za igranje napada - objasnio je Italijan.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija