• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

02.04.2024

05:55

Srbin u fokusu, nova maestralna partija Bogdanovića! Micić blizu dabl-dabla (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

Srbin u fokusu, nova maestralna partija Bogdanovića! Micić blizu dabl-dabla (VIDEO)

Podeli vest

Reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović opet je bio u centru pažnje u pobedi Atlante protiv Čikaga 113:101.

Kapiten Srbije je protiv Bulsa postigao 20 poena, a imao je i četiri skoka i šest asistencija, promašio je samo jedan šut iz igre, od sedam pokušaja.

Pokazao je opet naš as da je s razlogom dobio ulogu lidera usled dužeg izostanka Trea Janga, pa je nastavio niz sjajnih igara, nakon što je pre nekoliko dana Milvokiju (122:113) ubacio 38 poena. 

 

Foto: Tanjug/AP

Bodgan Bogdanović

 

Uz našeg košarkaša raspoložen je protiv Čikaga bio Vit Krejči sa 18 poena, jedan manje imao je Dežonte Marej, a Kapela 15 poena,  dok je u redovima Bulsa najefikasniji bio Demar Derozan sa 31 poenom, Vajer je utakmicu završio sa 22 poena, Nikola Vučević je imao čak 14 skokova, ali pet poena i tri asistencije, uz šut 2/7.

 

 

 

Dobar je bio i Vasilije Misić u porazu Šarlota od Bostona 118:104. Utakmicu je završio sa 13 poena, devet asistencija i dva skoka. Inače, srpskom reprezentativcu je bilo pripisano deset proigrananja, ali je u okviru zvanične statistike ipak ostao na devet, pa tako i bez četvrtog dabl-dabla. Aleksej Pokušeski je za nešto više od 15 minuta upisao tri poena, četiri skoka i dve asistencije.

Na drugoj strani Džejson Tejtum je ubacio 25 poena, a imao je i 10 skokova i četiri asistencije, Sem Hauser je postigao takođe 25 poena, dok je najefikasniji bio Majls Bridžs sa jednim poenom više.

Priliku da poprave učinak Hornetsi će imati za dva dana kada im gostuje Portland. Kada je Boston u pitanju naredni duel zakazan je takođe sa zva dana kada će ugostiti Oklahomu.


NBA LIGA

Utorak

Šarlot - Boston 104:118

Detroit - Memfis 108:110

Indijana - Bruklin 133:111

Orlando - Portland 104:103

Čikago - Atlanta 101:113

Nju Orleans - Finiks 111:124

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija