• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

20.04.2024

07:45

Nije samo rakija! Jokić ima nešto što retko ko može da priušti, evo šta je poslužio gostima!

USA Today

NBA

Nije samo rakija! Jokić ima nešto što retko ko može da priušti, evo šta je poslužio gostima!

Podeli vest

Zvezda Denvera Nikola Jokić okupio je pre tri večeri saigrače u svom domu, pila se rakija, a sada je otkriveno još neverovatnih detalja sa druženja.

Saigrač srpskog asa Pejton Votson otkrio je američkim novinarima da se pila rakija dok se gledao plej-in meč LA Lejkers - Nju Orleans, a sada je novinar portala thednvr.com Harison Vind pisao o pojedinostima sa tog druženja.

Ono što do sada nije bilo poznato je to da dvostruki MVP NBA lige ima ličnog kuvara!

"Na stolu kod Jokića bila su pileća krilca, kesadilje i ostala hrana tog tipa koju su služili Jokićevi privatni kuvari. Pila se rakija it flaša sa ugriviranim prezimenom 'Jokić'", piše Vind.

Kako je Vind otkrio, Deandre Džordan se te večeri kupao u bazenu koji je Srbin ranije pomenuo, a pomenuti Votson je izneo još detalja sa druženja.

Foto: printscreen

Pejton Votson i Nikola Jokić

- Džoker vidi veličinu u našem timu. On misli da ovaj tim može da pobedi sve. Sjajno smo se družili, a pita od jabuka je bila neverovatna - otkrio je Votson.

Na meču koji je ekipa Nagetsa gledala kod Jokića pobedili su Lejkersi i obezbedili duel sa Denverom, a prvi je na programu u noći između subote i nedelje po našem vremenu od 2.30 (Arena 1 premijum).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija