• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.06.2023

18:21

OPAAA, FEDERER PONOVO O ĐOKOVIĆU! RODŽER pričao O TOME da li je NOLE GOAT!

EPAIMAGES

Novak Đoković

OPAAA, FEDERER PONOVO O ĐOKOVIĆU! RODŽER pričao O TOME da li je NOLE GOAT!

Podeli vest

Švajcarac još jednom čestitao Srbinu na velikom uspehu u Parizu i osvajanju 23. grend slem titule.

Dugo je trebalo Rodžeru Federeru (41) da se javno oglasi posle Rolan Garosa, čekao se njegov komentar na Đokovićevo osvajanje trofeja, a sada je za kratko vreme po drugi put pričao o našem asu i trci za najboljeg tenisera svih vremena, popularnog GOAT-a.

Novak je prestigao Rafaela Nadala, koji je ostao na 22 pehara sa najvećih turnira, dok Švajcarac ima 20. Pritom, Federer je završio karijeru prošle godine, Španac već duže vreme kuburi s povredama, a Srbin je u sjajnoj formi i uskoro kreće u odbranu titule na Vimbldonu (od 3. do 16. jula).

Foto: EPAIMAGES

 

S obzirom da je sezona na travi počela, Rodžer je bio specijalni gost u Haleu. Došao je kao desetostruki šampion na obeležavanje 30 godina ovog turnira, pa je u razgovoru sa novinarima još jednom pomenuo prvog reketa sveta.

- Neverovatno. Ono što je Novak postigao je nešto ogromno - naglasio je Federer.

Naravno, predstavnike medija je najviše zanimao odgovor švajcarskog asa na to da li je Đoković sada potvrdio da je najbolji teniser svih vremena.

- Teško je to utvrditi. To je rasprava u kojoj nema jasnog odgovora. Skoro sam pitao prijatelja: "Šta je teže, osvojiti Vimbldon sa 17 godina kao Boris Beker ili osvojiti Rolan Garos sa 36 godina kao Novak?" Ne znam - poručio je Federer.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
djak

pre 10 meseci

njegova malenkost, pakost i zloba mu ne dozvoljavaju da izgovori da je Novak najbolji u istoriji sporta.....

Teniser

pre 10 meseci

I šta je to Federer rekao? Apsolutno ništa i na svaki način je izbegao da se izjasni ko je GOAT mada je i sam više nego svestan odgovora - jednostavno taj nadmeni anglosaksonski ego mu neće dozvoliti nikad da to prevali preko usta, sve i da Novak naniže 30 GS titula, uvek će se naći neki izgovor ... Licemeri

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija