• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2023

06:14

ENGLEZI ĆE POZELENETI OD MUKE! Francuski stručnjak im gurnuo prst u oko novom izjavom o Đokoviću

reuters

Novak Đoković

ENGLEZI ĆE POZELENETI OD MUKE! Francuski stručnjak im gurnuo prst u oko novom izjavom o Đokoviću

Podeli vest

Pobediti Novaka Đokovića na Vimbldonu je za njegove rivale skoro nemoguća misija, smatra Patrik Muratuglu, teniski trener.

Francuski stručnjak nema dlake na jeziku, ono što misli to i kaže, ne zanima ga da se priklanja mišljenju većine. Tako je pre nekoliko dana rekao da je Novak Đoković najveći svih vremena, a sada malo nervira navijače Rodžera Federera.

Mnogi smatraju da je Švajvcarac nenadmašan na travi, ima osam trofeja osvojenih na Vimbldonu, a ove sezone bi mogao da ga stigne Novak Đoković. Poznati teniski trener Patrik Muratoglu smatra da je najteži podvig u teniskom svetu pobediti Novaka Đokovića na Vimbldonu

- Pobediti Novaka Đokovića na Vimbldonu je verovatno najviša planina na koju se može popeti bilo koji teniser -  rekao je Muratoglu, a ne sumnjamo da će Englezi, koji već danima napadaju bez razloga srpskog tenisera, odlepiti zbog ovih reči. Uporno pokušavaju da dokažu da Srbin nije najveći svih vremena, a znamo da je njihov ljubimac Rodžer Federer, pa je jasno da ih muči dominacija Novaka Đokovića u Londonu. 

Foto: reuters

Novak Đoković je nepobediv na Vimbldonu

Očekivano, mnogi se nisu složili sa ovom izjavom Patrika Muratoglua, dok drugi dele njegovo mišljenje, kažu pa je Nole na Vimbldinu, ono što je Rafael Nadal na Rolan Garosu, na kom ima 14 trofeja. Đoković će imati priliku da osmi put podigne trofej trećeg grend slema u julu, dok će Nadal zbog povrede propustiti ostatak godine.

Foto: REUTERS/Matthew Childs

 

Novak Đoković je osvojio četiri poslednja Vimbldona. Poslednji meč u Londonu izgubio još 2017. godine kada je zbog povrede Tomasu Berdihu predao meč četvrtog kola. Na Centralnom terenu Đoković je poslednju put poražen davne 2013. godine tada je od njega bolji bio Endi Marej. Endi je i jedini je teniser koji će učestvovati na Vimbldonu, a da je u karijeri uspeo da savlada Novaka Đokovića na travi. Srpski teniser na travnatoj podlozi ima neverovatan skor od 113 pobeda i samo 19 poraza.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Teniser

pre 10 meseci

Muratoglu je samo rekao gole činjenice i to će svako ko se razume u tenis lako potvrditi. Da bi se shvatilo dovoljno je podsetiti na činjenicu da je Federer čak 5 od tih 8 titula na Vimbldonu osvojio do 2007 godine, kada nije bilo ni Nadala ni Đokovića a svega tri titule u narednih 10 godina pa čak i poslednju 2017. godine kada Novak nije ni igrao zbog povrede ...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija