• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.07.2023

08:04

Auuu kakve reči Cicipasa o Đokoviću, gađa u metu! Niko se ovako nije poklonio Srbinu

Reuters

Novak Đoković

Auuu kakve reči Cicipasa o Đokoviću, gađa u metu! Niko se ovako nije poklonio Srbinu

Podeli vest

Stefanos Cicipas nikad iskrenije je pričao o Novaku Đokoviću za grčke medije, pa kaže da osvaja trofeje i u 37. godini zbog posvećenost telu, igri, ishrani, dok su Rafala Nadala s druge strane neki potezi skupo koštali.

Predviđali su Grku da bi mogao da nasledi Novaka Đokovića, Rafala Nadala i Rodžera Federera. Međutim, još nije pokazao potencijal koji poseduje i svestan je toga. Sada pokušava da se ugleda na Novaka Đokovića, najboljeg svih vremena, koji sa 36 godina osvaja grend slem titule i pobeđuje 16 godina mlađe rivale.  

- Gledao sam njegove rutine. Video sam koliko je posvećen svemu što radi.  Radi kao sat.  Potpuno je normalno to što igra na ovom nivou. Ne želim ništa ružno da kažem o Nadalu, ali njegove drugačije rutine su ga u karijeri dovele do povreda i svega što znamo da mu se dešava. Novak je to izbegao. Njegova dijeta je nešto najneverovatnije u tenisu, njegov oporavak je najnapredniji od svih koje sam video i nešto od toga sam ja uzeo i dodao svojoj igri i tenisu. Mislio bi čovek da će u ovim godinama da padne, što je normalno, ali to nije slučaj - rekao je Cicipas. 

Foto: Tanjug/AP

 

 

Novinari su pitali Cicipasa da li mu smeta to što teniski stručnjaci smatraju da Novak Đoković ima trofej Vimbldona u džepu". 

- Nekako on ima taj trofej u džepu, to je istina. Ludački želim da mu se osvetim i pokažem da sam sposoban da uradim nešto veliko. On je uspeo da pronađe tajni recept za osvajanje svakog grend slema. Uspeva na svakom turniru da ode daleko bez problema protiv bilo koga. Igra kao sat! - rekao je grčki teniser. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!
Politika

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da se gađanje kamenicama Osnovne Škole "21. novembar" u Gojbulji, u opštini Vučitrn, kojom prilikom je slomljeno staklo na ulaznim vratima i jedna kamera, ne može se shvatiti drugačije, nego kao otvorena pretnja Srbima na Kosovu i Metohiji, kao i da su slični napadi koji su gotovo svakodnevni, posledica antisrpske politike Aljbina Kurtija.

21.05.2024

12:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija