• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.07.2023

07:56

Englezima se diže kosa na glavi posle ovih reči legendarnog Amerikanca o Đokoviću!

Tanjug/AP

Novak Đoković

Englezima se diže kosa na glavi posle ovih reči legendarnog Amerikanca o Đokoviću!

Podeli vest

Legendarni Amerikanac Džon Mekinro obožava Novaka Đokovića, on nema dilemu, smatra da je Srbin najbolji ikada.

Da je Srbin najbolji nekoliko puta je ponovio i tokom meča našeg tenisera u trećem kolu Vimbldona, pa nema sumnje da se Englezima dizala kosa na glavi, jer nedeljama pokušavaju se da ubede svet da Novak nije najbolji. 

Pobedio je Novak Đoković bez problema Stena Vavrinku, pa će u osmini finala igrati sa Hubertom Hurkačem iz Poljske.

Legendarni Džon Mekinro kaže da je Novak Đoković najkompletniji igrač svih vremena.

- Za mene on to jeste. Da li mislite da mu ne bih dao ocenu pet? Pogledajte taj forhend viner.  Novak igra bolje nego ikada, njegov servis je bolji nego ikada. Forhend je trenutno bolji nego ikada - jasan je bio legendarni teniser.

Amerikanac je nastavio da sipa komplimente na račun Novakove igre. 

- On je kompletan igrač. Sve u njegovoj igri zaslužuje ocene pet ili pet minus osim udarca preko glave - našalio se Mekinro, jer svi znaju koliko je to Novaku slaba tačka. 

Foto: EPAIMAGES

 

 

Kada je Nole saznao šta je sve Džon rekao, uzvrati je na isti način.

- Volim te, Džon! Hvala ti na divnim rečima - odgovorio je Đoković.

Srpski teniser u nedelju oko 19 časova igra protiv  Huberta Hurkača meč somine finala. Srbin i Poljak odigrali su do sada pet mečeva i naš teniser ima maksimalan učinak. U Londonu su se sreli 2019. godine u trećem kolu, a tada je bilo 3:1 (7:5, 6:7, 6:1, 6:4) za Novaka.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija