• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.09.2023

11:39

Marej se poklonio prijatelju Novaku! Drugačiji je od Alkaraza!

AP Photo/Alastair Grant

Novak Đoković

Marej se poklonio prijatelju Novaku! Drugačiji je od Alkaraza!

Podeli vest

Britanski teniser Endi Marej izjavio je da je Novak Đoković trijumfom na Ju-Es openu u Njujorku dokazao da je najbolji igrač sveta.

Novak Đoković je osvojio grend slem u Njujorku, pošto je u finalu pobedio Rusa Danila Medvedeva 6:3, 7:6 (7:5), 6:3.

Srpski as je do trijumfa u SAD stigao do 24. prestižnog trofeja u karijeri, a Endi Marej kaže da će Đoković dominirati tenisom u narednim godinama.

- Na mladim teniserima je da guraju Đokovića i da ga prestignu. Međutim, ne izgleda da će to da se dogodi. Novak je veoma dugo neverovatan igrač, kao Rodžer Federer i Rafa Nadal-  rekao je Marej.

Foto: EPA

 

 

Fenomenalni Srbin je ove sezone osvojio Australijan open, Rolan Garos i Ju-Es open, dok je u finalu Vimbldona poražen od Karlosa Alkaraza.

- Đoković je u nedelju dokazao da je najbolji igrač na svetu. Kao što sam već rekao na mladim teniserima je da napreduju i da ga prestignu. Mislim da se Novak neće zaustaviti na 24 grend slem trofeja, ali nikada se ne zna koliko će to trajati -  naveo je Marej.

Britanski teniser je naveo da će Alkaraz uskoro dostići Đokovićev nivo igre.

- Španac je neverovatan igrač, on je briljantan, ali raditi ono što Novak radi je drugačije. Nije isto kao kada to radite 15-20 nedelja godišnje kao što Novak radi, svaki put kada izađe na teren. Mislim da će Alkaraz uskoro dostići taj nivo, ali smatram da ovo nije poslednji grend slem koji će Novak da osvoji - zaključio je Endi Marej.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija