• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2023

21:40

Ovo niko nije očekivao! Novak ostao bez dva važna člana u timu

printscreen Twitter

Novak Đoković

Ovo niko nije očekivao! Novak ostao bez dva važna člana u timu

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pomalo neočekivano ostao je bez dva važna člana svog tima i to posle osvojenog rekordnog 24. grend slema.

Stručni štab srpskog igrača napusti je dugogodšnji agent Edoardo Artaldi, kao i njegova poslovna partnerka Elena Kapalero, posle više od decenije saradnje. 

Italijan je već dugi niz godina jedan od ključnih ljudi u Novakovom timu, ali je i veliki prijatelj prvog igrača sveta. Đoković je sa Artaldijem osvojio skoro sve grend slem trofeje, tačnije 23, italijanski menadžer jedino nije bio u stručnom štabu Srbina tokom osvajanja prvog grend slema u Melburnu 2008. godine.

Informaciju o promenama u Noletovom timu je otkrio novinar "Tenis kanala" Gil Gros. 

- Kako čujem, Novka Đoković više nije sa svojim dugogodišnjim agentom/menadžerom Eduardom Artaldijem. Artaldijeva partnera Elena Kapeljaro (desno dole na fotografiji) takođe je imala centralnu ulogu u menadžerskim poslovima vezanim za Đokovića. Artaldi je bio deo Noletovog tima više od decenije i učestvovao je u svakoj velikoj tituli osim one 2008. - napisao je Gros na Tviteru.

 

 

Kao jedan od glavnih razloga za ovakvu odluku navodi se da je došlo do nekog vrsta zasićenja posle skoro 15 godina saradnje. Ipak, ovakvu odluku niko nije očekivao, pogotovo ne nakon što je Novak u nedelju osvojio titulu u Njujorku i stigao do rekordnog 24. trofeja na najvećim turnirima. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija