• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.10.2023

20:48

To, Srbine! Novak je sa 36 godina uradio nešto što Nadal nije nikada, a Federer...

printscreen

Novak Đoković

To, Srbine! Novak je sa 36 godina uradio nešto što Nadal nije nikada, a Federer...

Podeli vest

Novak Đoković i u 36. godini dominira svetskim tenisom, a na koji način pokazuju trofeji sa najvećih turnira.

Prvi reket planete je ove godine igrao finala na sva četiri grend slema i osvojio je tri titule (Australijan open, Rolan Garos i Ju-Es open).

Nole je bez premca i kada je u pitanju poređenje po ovom parametru sa dvojicom najvećih rivala, Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom.

Naime, Švajcarac je poslednji put igrao sva četiri finala grend slema u jednoj sezoni sa 28 godina, dok Španac to nikad nije uradio.

 

 

Ovo je samo još jedan dokaz da Novak Đoković zaslužuje priznanje najboljeg tenisera svih vremena.

Podsetimo, prvi reket sveta će do kraja sezone igrati na tri turnira - masters u Parizu (30. oktobar - 5. novembar), završni masters u Torinu (12-19. novembar) i Dejvis kup (21-26. novembar). 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija