• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.10.2023

09:30

Sunovrat Novakovog prijatelja! Kirjosu se ovo nikada nije desilo!

Tanjug/AP

Tenis

Sunovrat Novakovog prijatelja! Kirjosu se ovo nikada nije desilo!

Podeli vest

Australijski teniser Nik Kirjos prvi put u karijeri neće imati mesto na ATP listi.

Povrede su skupo koštale teniskog asa Nika Kirjosa, koji već duži period ne igra zbog povreda koje se ređaju kao na traci. Loša vest za njegove navijače je činjenica da će izgubiti naredne nedelje poene sa turnira u Tokiju, poslednje koji su mu se računali.

Veliki prijatelj Novaka Đokovića, je ove nedelje na 470. mestu sa 90 poena, ali kada mu ti poeni narednog ponedelja budu izbrisani, momak na kojeg niko nije ravnodušan ostaće i zvanično bez plasmana na svetskoj listi.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Kontroverzni sportista je ove godine igrao samo jedan meč jer je povredio koleno uoči Australijan opena. Jedini izazov imao je na turniru u Štutgartu gde je izgubio u prvom kolu, pa nije dobio nijedan poen.

Odmah nakon toga se požalio i na povredu ručnog zgloba što je bio razlog da otkaže učešće na Vimbldonu. Još uvek se ne zna kada će se pojaviti na terenu, ali se spekuliše da će to najverovatnije biti početkom naredne sezone u Australiji. 

Foto: profimedia

 

 

Nedavno je Kirjos otkrio da najviše voli da igra protiv Rafaela Nadala jer je protiv Španca imao najviše uspeha kroz karijeru. Odmah potom je prešao na analizu Novaka Đokovića i potvrdio ono što svi misle - srpski teniser ne dobija dovoljno poštovanja. 

- Mislim da Novak može do još nekoliko grend slem titula. To je ludilo... Ne smatram da dobija poštovanje koje zaslužuje, na turu je gotovo 20 godina rekao je Australijanac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31