• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2023

09:30

Novak je najbolji ikada! Federer je želeo da se osećate kao go**o! Kirjos ponovo stao iz Đokovića

profimedia

Novak Đoković

Novak je najbolji ikada! Federer je želeo da se osećate kao go**o! Kirjos ponovo stao iz Đokovića

Podeli vest

Novak može još nekoliko grend slem titula, to je ludilo, rekao je Nik Kirjos.

Teniska rasprava nikako ne može da prođe bez priče o "velikoj trojci" koju čine Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federe. Logično, ništa drugačije nije bilo ni u podkastu Majka Tajsona. Legendanri bokser je u svojoj emosiji ugostio Nika Kirjosa koji je još jednom stao uz Đokovića. 

Pre svega, Kirjos je otkrio da najviše voli da igra protiv Rafaela Nadala jer je protiv Španca imao najviše uspeha kroz karijeru. Odmah potom je prešao na analizu Novaka Đokovića i potvrdio ono što svi misle - srpski teniser ne dobija dovoljno poštovanja. 

- Mislim da Novak može do još nekoliko grend slem titula. To je ludilo... Ne smatram da dobija poštovanje koje zaslužuje, na turu je gotovo 20 godina - rekao je Nik Kirjos. 

Ipak, australijski teniser otkriva da je u karijeri najviše muka imao protiv Rodžera Federera jer se Švajcarac trui da "ponizi protivnika". 

- Feder je mogao da učini da se osećate kao go*no. Bez obzira gde ste igrali, on je bio ljubimac navijača. Svi su želeli da Federer pobedi, u Evropi, Americi, Australiji - jasan je bio Australijanac. 

Foto: Reuters

 

Naravno, kao i svi teniseri, Kirjos je morao da odgovori na pitanje ko je najveći svih vremena. Njegov stav po tom pitanju ne menja se već godinama pošto je za njega GOAT titula u rukama Novaka Đokovića. 

- Na kraju, mislim da je Novak najbolji svih vremena, ali je za mene najteže bilo da igram protiv Federera. Nešto u vezi sa njim je bilo, veoma agresivno i nije vam davalo previše prostora da dišete - podvukao je Nik Kirjos. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija