• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.10.2023

13:17

Auu, šah-mat! Legenda oduševljena Novakovim odgovorom Nadalu!

profimedia

Novak Đoković

Auu, šah-mat! Legenda oduševljena Novakovim odgovorom Nadalu!

Podeli vest

Bivši direktor Australijan opena Pol Meknami pohvalio je srpskog tenisera Novaka Đokovića zbog odgovora na izjavu velikog rivala Rafaela Nadala.

Bivši direktor Australijan opena, Pol Meknami, bio je oduševljen odgovorom Novaka Đokovića Rafaelu Nadalu nekan što je Španac rekao da bi Srbin bio frustriran da nije oborio rekord kada je broj osvojenih grend slemova u pitanju. 

"Tačan odgovor sa stilom", napisao je Meknami na društvenoj mreži "X"  i tako stao na stranu najboljeg tenisera sveta.

 

Foto: printscreen

 

 

 

Podsetimo, španski teniser istakao je da bi Đoković, za razliku od njega, bio frustriran da nije postavio rekord sa 24. Grend slem titulom.

"Mislim da Đoković živi tu Grend Slem priču na malo intenzivniji način od ostalih. Za njega bi bila velika frustracija da nije ostvario taj rekord", rekao je Nadal u intervjuu za "Movistar".

 

Foto: Reuters

 

 

Novak je šmekerski, u svom stilu odgovorio:

"Video sam da je to otišlo poprilično viralno, da su ljudi pričali o tome. Svako ima pravo na svoje mišljenje i kako on tumači nekog drugog u tom kontekstu. To je sve što mogu da kažem. Rafa je veliki šampion, ja ga izuzetno cenim i poštujem kao šampiona, kao mog najvećeg rivala, kao čoveka i tenisera koji je u velikoj meri učestvovao u oblikovanju moje igre i mojih rezultata koje sam postigao. Nemam nameru ni u kom pogledu da razgovaram u negativnom kontekstu o njemu ili o Rodžeru Federeru, jer moje poštovanje nadjačava možda neka negativna mišljenja o njima. To je njegovo mišljenje, sa kojim ja, naravno, nisam saglasan. Imam svoje mišljenje, ali neću ga deliti jer ne želim da produbljujem tu temu. Za tim nema potrebe uopšte", rekao je Đoković u razgovoru za "Sportal".

Inače, Pol Mejnami, legendarni Australijanac je bio direktor prvog grend slema u sezoni u periodu od 1995. do 2006. godine, a tek nakon tog perioda je posmatrao Novakovu dominaciju u Melburnu i 10 Đokovićevih podizanja pehara namenjenog najboljem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija