• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.10.2023

13:03

Novak i Goran imaju veliki problem! Ovo im je zabranjeno da rade

Starsportphoto

Novak Đoković

Novak i Goran imaju veliki problem! Ovo im je zabranjeno da rade

Podeli vest

Priznaje Novak Đoković da on i trener Goran Ivanišević imaju veliki problem - ne smeju tokom mečeva da psuju.

Posle zasluženog odmora prvi teniser sveta vraća se na teren. Ove nedelje će igrati na masters u Parizu. Pre početak takmičenja u intervjuu za Eurosport pričao je o ozbiljnom problemu koji ima. Tokom takmičenja Novak i Goran moraju da se suzdržavaju, ne smeju da psuju, jer sudije uglavom razumeju sve srpske psovke, pa moraju da budu oprezni.

- Dobro se zabavljamo, odlični smo prijatelji. Imamo i profesionalan odnos. Ali, imamo problem, jer zbog uspeha srpskih i hrvatskih sportista poslednjih 30 godina, većina sudija razume psovke. Moramo da nađemo drugo rešenje, da koristimo sleng, smišljamo nove reči - kazao je kroz osmeh Novak Đoković.

Mada, ipak tokom meča zna Nole sočno da opsuje, pa i po cenu da bude opemenut od strane sudije.

- Kada si iznerviran stvarno ne razmišljaš o tome i samo ti izleti iz usta. Goran razume, ni on nije bio najsmireniji igrač na terenu.

 

Foto: reuters

 

 

Novaku kaže da mu trenutno najteže padaju putovanja, što ne može uvek da bude sa porodicom, suprugom Jelenom, Tarom i Stefanom.

- Srce mi se slama svaki put kada ih ostavim. Kada putujem, kada se takmičim, zaista želim da pobedim, da to putovanje bude vredno truda. 

Ovog ponedeljka je Novak Đoković započeo i 397. nedelju na vrhu ATP liste i sve je bliže da stigne i do kote 400, odnosno okinča godinu kao najbolji teniser sveta. 

Na mastersu u Parizu srpski as biće slobodan u prvom kolu.  U drugom će igrati protiv pobednika meča Miomir Kecmanović – Tomas Ečeveri, dok bi u trećem mogao da se susretne sa Benom Šeltonom, talentovanim američkim teniserom. Tek u finalu Novak Đoković bi mogao da igra sa Karlosom Alkarazom i Danilom Medvedevom. Osim singla srpski as igraće i dubl sa Kecmanovićem.  U drugom delu kostura nalaze se Karlos Alkaraz, Danil Medvedev, Stefanos Cicipas, Laslo Đere, Karen Hačanov, Grigor Dimitrov i Lorenco Museti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija