• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.11.2023

08:23

Napustili su Novakov tim! Srpski teniser progovorio o razlazu

Tanjug/AP

Novak Đoković

Napustili su Novakov tim! Srpski teniser progovorio o razlazu

Podeli vest

Novak Đoković je potvrdio da se rastao sa Edoardom Artaldijem i Elenom Kapelaro, dugogodišnjim agentima, ali nije želeo da otkiva razloge okončanja saradnje.

Srpski teniser je posle osvajanja Ju-Es opena na veliko iznenađenje svih završio saradnju sa dugogodišnjim agentima. Novak i Edoardo i Elena su 15 godina sarađivali, pa nikome nije bilo jasno šta se desilo.

Prvi teniser sveta je nakon pobede protiv Tomasa Ečeverije na mastersu u Parizu (2:0) govorio o promeni u timu i saradnji sa novim agentom Markom Madenom.

- Da, promenio sam deo tima menadžeri Edoardo i Elena, koji su bili uz mene više od deset godina, više nisu sa mnom. Ne bih ulazio u razloge prestanka saradnje - rekao je Novak.

Sve je započelo 2008, nakon što je osvojio prvi grend slem i kada je najavio dominaciju. 

- Ostajemo prijatelji, ali profesionalno nam se razdvajaju putevi. Počinjem novo poglavlje, drugačiji pristup, to je početak, nije lak, biće potrebni meseci da postavimo novi sistem, ali radujem se onome što dolazi. Idem napred - jasan je bio Nole.

Srpski teniser je često govorio da su Edoardo i Elena njegova porodica.

- Znao sam ga još dok je bio juniorski igrač, ali smo se lično sreli 2009, počeo sam da radim sa njim negde 2010, eto, sada radimo dugo zajedno, više od 11 godina. Ako moram da biram kako bih ga opisao, želim da jedna reč bude za profesionalnu tenisku karijeru, druga za privatnu stranu ličnosti. Za prvo, on je dominator, u drugom, on je velikodušan -  rekao je Artaldo nedavno. 

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

Srbin ima novog agenta - Marka Madena.On je sa najboljim teniserom sveta pre neliko dana bio na finalu Svetskom prvenstva u u ragbiju. Takođe, Maden je sa Novakom bio zajedno i na nedavnom Rajders kupu, gde je Srbin pokazao da mu dobro ide golf. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hristos vaskrese! Informer vam želi srećan Vaskrs!
Društvo

Hristos vaskrese! Informer vam želi srećan Vaskrs!

Pravoslavni hrišćani obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista, praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. Vaskrs se proslavlja uz tucanje jajima, svečanu trpezu i stare običaje... Na Vaskrs ustanite rano, i nemojte na spavanje pre ponoći!

05.05.2024

00:00

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!
I TO MNOGO RANIJE

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!

Prema „Asia Timesu“, američki predsednik Džo Bajden čeka svoj reizbor, da bi potom zvanično naredio raspoređivanje trupa NATO-a na ukrajinskoj teritoriji. Kako oni navode, rukovodstvo Severnoatlantske alijanse izradilo je plan za sprečavanje potpunog poraza ukrajinskih oružanih snaga. NATO je odlučio da praznine u ukrajinskim redovima popune zapadni „savetnici“.

05.05.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija