• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2023

00:04

Nikada nije bio ovako besan - Novak poludeo nakon brejka! (VIDEO)

Tanjug/AP

Novak Đoković

Nikada nije bio ovako besan - Novak poludeo nakon brejka! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski teniser na reketima iskalio bes nakon što mu je Holger Rune oduzeo servis.

Bez drame ne može... Novak Đoković pošteno se mučio tokom turnira u Parizu, da bi nakon pobede u finalu došao do svoje 40. masters titule. Samo nekoliko dana kasnije srpski teniser započeo je svoj put na Završnom turniru u Torinu, a prvo kolo obećava trilere na severu Italije. 

Novak Đoković dobio je prvi set posle taj-brejka. Holger Rune uzvratio je istom merom i poravnao na 1:1 u setovima, ali je prvi udarac u trećem setu zadao srpski teniser koji je došao do brejka i vođstva od 2:0. 

Ipak, Rune je ekspresno odgovorio i oduzeo servis Novaku što je srpskog tenisera pošteno iznerviralo. Kada je stigao do klupe Đoković je sav bes iskalio na reketima što je iznerviralo publiku u Torinu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31