• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2023

20:05

Kraj: Poraz Partizana!

Starsportphoto©

Partizan

Kraj: Poraz Partizana!

Podeli vest

Uživo pratite meč sedmog kola ABA lige između Partizana i Igokee.

Herojsku pobedu upisao je Partizan u sedmom kolu Evrolige. Crno-beli su pred svojim navijačima nadigrali Fenerbahče i nastavili niz dobrih rezultata, ali vremena za slavlje u Humskoj nema budući da je pred izabranicima Željka Obradovića novi izazov, ovoga puta u ABA ligi. 

Partizan će večeras u okviru sedmog kola regionalnog takmičenja dočekati Igokeu, a eventualni trijumf poravnao bi crno-bele sa Crvenom zvezdom na čelu tabele. 

U korist Partizanu ide i tradicija, makar ova skorija, budući da su crno-beli slavili na prethodnih pet mečeva protiv ekipe iz Laktaša. 

PARTIZAN - IGOKEA   89:91 (12:18, 22:30, 23:28, 32:15)

Grad: Beograd 

Dvorana: Beogradska arena

Sudije: Miloš Koljenšić, Josip Radojković, Luka Kardum

PARTIZAN: Vukčević, Ledej, Avramović, Koprivica, Smailagić, Jaramaz, Naneli, Trifunović, Anđušić, Ponjitka, Kaminski, Kaboklo

Trener: Željko Obradović

IGOKEA: Kondić, Atić, Delalić, Tanasković, Stanković, Nakić, Nikolić, Milosavljević, Marić, Jeremić, Mudi.

Trener: Vladimir Jovanović

UŽIVO:

Četvrta četvrtina: 

KRAJ! 

40. minut - Mudi pogađa nakon prodora, Igokea ima dva poena prednosti na dve sekunde pre kraja - 89:91!

40. minut - Trifunović! Sjajna odbrana, ukradena lopta i laki poeni pod košem, nerešeno je, do kraja meča ostalo je 50 sekundi - 89:89!

39. minut - Novi poeni za Trifunovića, na drugoj strani je precizan Zoran Nikolić, pet poena prednosti za Igokeu - 84:89!

38. minut - Siguran je Naneli i pogađa sva tri bacanja, ali istom merom uzvraća Tanasković na drugoj strani - 87:82!

38. minut - Polovičan učinak Tanaskovića sa linije penala, a na drugoj strnai tri bacanja će imati Džejms Naneli nakon faula Jeremića - 79:85!

38. minut - TRIFUNOVIIIIIIIIIĆ! Raspalio se srpski reprezentativac, ubacio još jednu trojku, samo je pet razlike za Igokeu - 79:84!

37. minut - Trojka za Uroša Triufnovića, posle dugo vremena Partizan je na jednocifrenom minusu - 76:84!

36. minut - Prekida nalet Partizana bivši kapiten crno-belih - Dragan Milosavljević, ali na drugoj strani trojka Kaminskog - 73:84!

35. minut - Nastavlja se serija domaćeg sastava, sa linije penala bio je precizan Danilo Anđušić - 70:82!

34. minut - Serija 4:0 Partizana za novu nadu crno-belih, odmah tajm-aut Jovanovića - 68:82!

33. minut - Sve je izvesnija pobeda Igokee, Jeremić pogađa novu trojku - 64:82! Na drugoj strani Jaramaz ide ponovo na liniju penala. 

32. minut - Tri vezana poena za Igokeu, ali dobra reakcija Partizana i nakon toga. Ognjen Jaramaz krade loptu i pogađa dva bacanja zbog nesportskog faula - 64:79!

Foto: Starsportphoto©

 

31. minut - Hvata Partizan poslednji voz, novu trojku pogađa Danilo Anđušić i smanjuje prednost Igokee - 60:76!

Treća četvrtina: 

30. minut - Smanjuje Anđušić prednost crno-belih u finišu treće četvrtine, srpski šuter pogađa za tri poena - 57:76!

28. minut - Sve polazi za rukom gostima, sada loptu na obruč "nabacuje" Milosavljević, a zakucava Zoran Nikolić, na drugoj strani sa linije penala precizan je bio Ponjitka - 54:76!

27. minut - Šest poena za crno-bele, pogađaju Zek Ledej i Alen Smailagić, ali odbrana je ozbiljan problem... Ne dozvoljava Igokea crno-belima da smanji zaostatak - 52:72!

26. minut - Ponovoo dobra reakcija gostiju, Zoran Nikolić vezuje tri poena i vraća 20 poena prednosti Igokei - 46:66!

25. minut - Serija 4:0 Partizana preko Ponjitke, odmah tajm-autom reaguje Vladimir Jovanović - 43:60!

24. minut - Nova greška crno-belih, koristi to Igokea, nova trojka za Tanaskovića, a potom u tranziciji pogađa i Jeremić - 39:60!

23. minut - Kratko je trajala radost Partizana, Igokea ubacuje dve vezane trojke, prva je delo Mudija, a druga Tanaskovića - 39:60!

Foto: Starsportphoto©

 

22. minut - TRIFUNOVIIIIIIIIIĆ! 5:0 serija crno-belih u nastavku, Partizan je nakon dugo vremena na jednocifrenom minusu - 39:48!

21. minut - Aleksa Avramović svojim poenima otvara drugo poluvreme, ali muke Partizana se nastavljaju - 36:48!

Druga četvrtina: 

20. minut - Kraj prvog poluvremena, Partizan se muči, a Igokea ima velikih 14 poena prednosti nakon 20 minuta igre - 34:48!

19. minut - Napokon promašaj gostiju, ali... Muči skok crno-bele tokom čitave sezone, sada je preko Kaminskog loptu uzeo Kondić i pogodio za +14 - 34:48!

18. minut - Nastavlja se rapsodija Igokee, nova trojka koju pogađa Jeremić - 34:45!

17. minut - Raspucan je Edin Atić, novih pet poena za šutera gostiju, raste prednost Igokee - 32:42!

16. minut - KAMINSKIIIIII! Centar Partizana vezuje pet poena, prethodno poentira Mudi sa linije penala - 28:37!

15. minut - Prvi put na meču gosti iz Laktaša imaju dvocifrenu prednost, nova trojka Milosavljevića, a potom sa linije penala pogađa Zoran Nikolić - 25:35!

14. minut - Igra se koš za koš u ovim momentima, prednost Igokee smanjuje Frenk Kaminski, ali na drugoj strani pogađa Dragan Milosavljević - 22:31!

Foto: Starsportphoto©

 

13. minut - Budi se Partizan napadački, ali ne postustaje ni Igokea, trojka Anđušića na jednoj strani, a na drugoj pogađa Jeremić - 20:28!

12. minut - Dobra reakcija crno-belih nakon tajm-auta! Trojku pogađa Džejms Naneli, ali na drugoj strani vraća istom merom Dragan Milosavljević - 17:26.

11. minut - Serija gostiju 5:0 preko Kondića i Boškovića, Igokea ima devet poena prednosti, a tajm-autom reaguje Željko Obradović - 14:23!

Prva četvrtina: 

10. minut - Uspeva Jeremić da iznudi faul i dobije tri slobodna bacanja, ali šuter Igokee pogađa samo dva, ipak, to je dovoljno da gosti na prvu pauzu odu sa šest poena prednosti - 12:18!

9. minut - Muči se Partizan napadački, a ništa bolje nije ni defanzivno. Novi poeni za Edina Atića, sada uz zvuk sirene - 11:16!

Foto: Starsportphoto©

 

Bruno Kaboklo upisuje svoj debi za Partizan! 

8. minut - Ide još jedna trojka za Igokeu, sada je u uglu ostao sam Dragan Milosavljević koji cepa mrežicu - 10:15. Prethodno je Aleksa Avramović pogodio nakon prodora. 

7. minut - Šuterski raspoložena Igokea na startu meča, novu trojku za goste iz Laktaša pogađa Mario Nakić, ali vraća to brzo Mateuš Ponjitka - 8:11!

6. minut - Serija grešaka na obe strane, Koprivica loptu baca u aut, idemo na prvi tajm-aut večeras - 6:7. 

5. minut - Nova trojka za Edina Atića koji je postigao svih sedam poena za Igokeu u "Areni", na drugoj strani u kontri pogađa Uroš Trifunović - 6:7!

4. minut - Teško četa Željka Obradovića dolazi do poena, sada je Avramović uspeo da "izvuče" faul Maria Nakića i potom pogodio dva slobodna bacanja - 4:4. 

Foto: Starsportphoto©

 

3. minut - Evo ih prvi poeni za crno-bele, dobra saradnja Koprivice i Ponjitke, lako zakucava srpski centar - 2:3. 

2. minut - Muči se Partizan u realizaciji, nema poena crno-belih više od 100 sekundi, sa druge strane za tri poena pogađa Edin Atić i donosi prednost Igokei u ranoj fazi utakmice - 0:3!

1. minut - Utakmica je počela! 

20:15 - Dobro došli na lajv prenos utakmice sedmog kola ABA lige između Partizana i Igokee. Sve detalje sa ovog meča možete pratiti uživo uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji
Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji

Nakon jučerašnjih izbora i pobede Srpske napredne stranke, pripadnici romske nacionalne manjine u Srbiji suočavaju se sa pretnjama zbog svoje podrške ovoj stranci. Ovi incidenti predstavljaju ozbiljno kršenje osnovnih ljudskih prava, posebno prava na slobodan politički izbor, koji je svakom građaninu zagarantovan Ustavom Republike Srbije, piše operska diva Nataša Tasić Knežević, čije saopštenje prenosimo u celosti.

03.06.2024

13:31

Vesti

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara
Politika

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara

Ministar kulture Republike Srbije Nikola Selaković i ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović dogovorili su danas, na sastanku u Beogradu, sa ministarkom prosvete i kulture Republike Srpske Željkom Stojičić, realizaciju zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja i naglasili da je nastavak zajedničkog rada u najboljem interesu Republike Srbije i Republike Srpske, kao i srpskog naroda u celini.

03.06.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija