• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.12.2023

08:12

Đoković drži časove tenisa! Evo koliko naplaćuje, Alkaraz "papreno" zarađuje!

Prinscreen

Novak Đoković

Đoković drži časove tenisa! Evo koliko naplaćuje, Alkaraz "papreno" zarađuje!

Podeli vest

Karlos Alkaraz je nedavno žestoko naplaćivao časove tenisa, dok Novak Đoković to radi besplatno.

Drugi teniser sveta je u Meksiku držao privatne časove, a za pola sata treninga sa Špancem trebno je izdvojiti oko 4.500 evra. S druge strane, Nole je opet pokazao zašto je legenda, najbolji teniser ikada, on znanje deli. 

Đoković se za narednu sezonu priprema u Dubaiju, a odseo je u najskupljem hotelu na svetu "Atlantis Rojal". I pored toga što ima mnogo obaveza, naš teniser ima vremena za mlade tenisere. Tako je održao čas tenisa Makedoncu Kalinu Ivanovskom,  koji je dobio zlata vredne savete. Prava je privilegija što teniseri imaju priliku da čuju iskustva od najboljeg tenisera sveta. Nije ovo prvi put, Nole želi da podeli znanje i iskustvo sa mladim generacijama, a Ivanovski je pravi srećnik. Dobio je čas od najboljeg ikada, a nije oplatio! Alkaraz bi ga verovatno "odrao". 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eurosport (@eurosport)


 

 

 

Đoković će još nekoliko dana ostati u Dubaiju, potom se seli u Rijad, gde će 27. decembra odigrati egzibiciju sa Karlosom Alkarasom. Potom putuje u Australiju, 31. decembra ćemo ga videti na terenu jer će igrati u Junajted kupu na kojem će Srbija igrati u grupi E u Pertu. U srpskom timu će biti još Olga Danilović, Hamad Međedović, Natalija Stevanović i Dejana Radanović.

Drugi meč na Junajted kupu, Srbija igra 2. januara protiv Češke, a Novakov rival će biti Jirži Lehečka, 31. na svetu, protiv koga nikada nije igrao.  Trećeg januara se igraju dueli za plasman na završni turnir u Sidneju. Pobednici grupa C (SAD, V. Britanija i Australija) i E, gde je Srbija, igraju međusobno, a pobednik grupe A (Poljska, Španija i Brazil) se sastaje sa najboljom drugoplasiranom ekipom.U Sidneju se istovremeno po istom principu nadmeću ekipe u grupama B (Grčka, Kanada i Čile), D (Francuska, Italija i Nemačka) i F (Hrvatska, Holandija i Norveška). Ovaj grad će biti domaćin i polufinala i finala. Gotovo sve ekipe su prijavile najjače sastave tako da će mnogo kvalitetnih mečeva. Ukupan nagradni fond Junajted kupa je 10.000.000 dolara, a dele se i poeni za svetske liste. Maksimum je 500 bodova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija