• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2023

11:50

Ekskluzivno! Novak Đoković u hotelu u kom noćenje košta 100.000 dolara (FOTO)

Informer/shutterstock/privatna arhiva

Novak Đoković

Ekskluzivno! Novak Đoković u hotelu u kom noćenje košta 100.000 dolara (FOTO)

Podeli vest

Za najboljeg tenisera ikada samo najbolje i najluksuznije! Novak Đoković je na priprema u Dubaiju, a odseo je u najskupljem hotelu na svetu "Atlantis The Royal", saznaje Informer.

Pomenuti hotel u Dubaiju je najluksuzniji na svetu, a zaprepastiće vas cene noćenja. Najskuplji smeštaj, koji sebi mogao da priušte samo zvezde poput Novaka Đokovića i najbogatiji ljudi na svetu, ide i do 100.000 evra za noć.

S druge stane, najjeftinija soba je 1.200 evra noć, a apartman sa bazenom košta oko 7.000 dolara. 

 

Foto: profimedia

U ovom pogledu uživa Novak Đoković

 

Prvi teniser sveta je iz Marbelje stigao u Dubai. Sa našim teniserom iz Španije doputovali su trener Goran Ivanišević, sparing partner Čarli Gomes i  fizioterapeut Klaudio Cimalja. Naravno, sa Novakom su supruga Jelena, ćerka Tara i sin Stefan, kao i Hamad Međedović i njegov trener Viktor Troicki, jer se sa najboljih mladim teneserom sveta priprema za novu sezonu.

Jasno je da Novaka ove pripreme papreno koštaju, mada, pitanje je da li je naš as ovo platio iz svog džepa. U Emiratima će 27. decembra odigrati egzibicioni meč sa Karlosom Alkarazom, a znamo da Arapi ne štede na najvećim svetim zvezdama, a nema većeg od Đokovića, pa su ga i sad bez sumnje papreno platili. Podsećamo, Novak je ranijih godina dobijao dva miliona dolara samo za učešće na turniru u Dubiju uz plaćen boravak u najluksuznijem hotelu, pa ne sumnjamo da Arapi ni sada nisu štedeli. 

Foto: Privatna arhiva

U ovom pogledu uživa Novak Đoković

 

Hotel ima 43 sprata, 231 luksuzni apartman, 693 hotelske sobe i 102 apartmana, a 44 imaju svoje privatne bazene,  dok je na 22. spratu infiniti bazen i to na 90 metara iznad zemlje. Zidovi hotela ukrašeni su tapetama od pravog zlata, a u kupatilima je italijanski mermer.

Takođe, gosti na raspolaganju imaju 17 restorana i barove u kojima rade svetski poznati kuvari, gosti imaju i lične batlete, a mogu da se dive akvarijumu u kome se nalazi 4.000 meduza i fontani koja se prostire na četiri hektara i izbacuje vatru.

 

Foto: Privatna arhiva

 

 

Naš paparaco je uhvatio prvog tenisera sveta dok je sa Hamadom Međedovićem i članovima svog tima igrao odbojku na pesku.

Zanimljivo je da je Nole svaki poen igrao kao da mu od njega "život zavisi", pošto se izuzetno burno radovao.

 

 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija