• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.12.2023

07:00

Velika nepravda prema Noletu! Šampion Australijan opena ponovo izostavljen (FOTO)

EPA Images

Novak Đoković

Velika nepravda prema Noletu! Šampion Australijan opena ponovo izostavljen (FOTO)

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ponovo doživljava nepravdu, pošto je izostavljen sa postera koji promoviše Australijan open.

Srpski as je desetostruki šampion Melburna i jedini je u istoriji ovog grend slema sa dvocifrenom brojem trofeja. Tokom 2023. godine osvojio je tri grend slem titule i Završni masters, zvanično je jedini teniser sa preko 400 nedelja na prvom mestu ATP liste, uz to oborio je druge brojne rekorde, ali to ipak nije bilo dovoljno da se nađe na promotivnom posteru čuvene televizijske mreže "Eurosport". 

Poznati emiter i nosillac prava prenosa prvog grend slema sezone objavio je društvenim mrežama zvaničnu fotografiju najave Australijan opena, ali na njoj nema Đokovića.

Umesto Novaka, na fotografiji se našlo petoro tenisera, od kojih njih troje nikada nije osvajalo trofej u Melburnu. Tako se na posteru nalaze Rafael Nadal, Endi Marej, Kameron Nori, Iga Švjontek i Arina Sabalenka. Zanimljivo, ruska teniserka koja je osvojila ove sezone Australijan open našla se na ovoj slici, ali ne i Novak.

 

 

Ovakav skandalozan propust odmah su uočili navijači, koji su na društvenim mrežama kritikovali poznatu televizijsku mrežu. 

Inače, ovo nije prvi put da se dešava srpskom asu, pošto za njega nije bilo mesta i na ovogodišnjem zvaničnom posteru Vimbldona. Organizatori engleskog grend slema su grešku ispravili tek posle reakcije besnih navijača.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija