• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2024

10:37

Provokator se pravi blesav,  neće ni reč da kaže o Novaku!

EPA

Novak Đoković

Provokator se pravi blesav, neće ni reč da kaže o Novaku!

Podeli vest

Američki teniser Ben Šelton nije više želeo da razgovara o sukobu s Novakom Đoković na minulom Ju Es openu.

Teniser iz Atlante je na grend slemu u Njujorku “spuštao slušalicu” protivnicima, a onda je imao susret s najboljim teniserom svih vremena.

Srpski as mu je nakon trijumfa u polufinalu uzvratio istom merom, a to je tada postala glavna tema u medijima.

U  priču se tada umešao i Benov otac koji nije imao lepe reči za Srbina.

- Na kraju je želeo da se naruga Benu. To nije uradio samo da bi kopirao Bena. Rugao mu se. Šteta što to dolazi od tako velikog šampiona - rekao je Brajan Šelton.

Tema je ponovo postala aktuelna kada je Novak  u intervju za francuski "Lekip" rekao da mladi teniser nije pokazao poštovanje.

- Reakcija je bila uperena ka njemu. Nije se ponašao na pravi način, s poštovanjem, na terenu, a i pre meča. Ako neko sebe smesti u tu nesportsku ‘zonu’ja odgovorim  - istakao je Nole.

Došao je red i na Šeltona da progovori o toj situaciji, ipak kada su mu novinari u Melburnu postavili pitanje, on nije želeo da da konkretan odgovor.

- Zaista nemam šta više da kažem o situaciji na US openu. Osećam se kao da me stalno o tome pitaju u poslednjih četiri ili pet meseci - rekao je on

Nije niko od prisutnih uspeo da ga  nagovori da prokomentariše situaciju.

Osećam da sam rekao sve što je trebalo. Više volim da pustim i da idem napred. Osećam da se zabavljam na terenu. Svako može da ima mišljenje o tome kako se ponašam. Nemam odgovor na vaše pitanje - podvukao je Šelton.

Srbin i Amerikanac  bi ponovo mogli da odmere snage i to sada na Otvorenom prvenstvu Australije. Ukoliko oba tenisera izbore četvrto kolo turnira, ponovo ćemo da ih gledamo jednog protiv drugog, a videćemo ko će kome spustiti slušalicu ovaj put.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31