• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.08.2016

17:38

DA LI TE JE SRAMOTA?! Lohte priznao da je izmislio pljačku!

Ostali sportovi

DA LI TE JE SRAMOTA?! Lohte priznao da je izmislio pljačku!

Podeli vest

Američki plivač i olimpijac Rajan Lohte, koji je lagao da su on i njegove kolege opljačkani tokom Olimpijade u Riju, uputio je izvinjenje zbog svog ponašanja

- Trebalo je da se ponašam mnogo odgovornije i zbog toga se izvinjavam svojim kolegama iz tima, navijačima, drugim takmičarima, sponzorima i domaćinima ovog veličanstvenog događaja - naveo je Lohte u saopštenju objavljenom na Tviteru i Instagramu.

Olimpijski komitet SAD izvinio se ranije narodu Brazila zbog ponašanja četvorice američkih plivača za koje se ispostavilo da su lagali da su bili žrtve pljačke uz pretnju oružjem.

Brazilska policija je prethodno objavila da je američki plivač Rajan Lohte izmislio priču da je u Rio de Žaneiru bio opljačkan uz pretnju vatrenim oružjem.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Barnara Liry

pre 7 godina

NE NIJE. TO SAM I TAKAV JA. bIO I OSTAO. NECEMO O DOPINGU OVAJ PUT

vlada

pre 7 godina

Oni mogu sve, mogu da uzmu medalju i bez takmičenja, mogu da lažu, da kradu, da ne idu na doping, da tuku sudiju, da zabrane konkurenta ....čist američki primitivizam i bahatost! Čast samo POJEDINCIMA, a trećinu medalja mogu okačiti .....da ne kažem gde!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija